Apartamente PaukPakoštane - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.231 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele cu cea mai bună poziție în Pakostane! Pe plaja de nisip, primul rând la mare există o casă nou decorată, cu 8 apartamente și 2 case mobile. Din centrul orașului sunteți la o plimbare de un minut. Toate apartamentele sunt cu aer condiționat, cu internet wireless gratuit, TV LCD. Parcarea este în curtea care este împrejmuită și adaptată special pentru copii (trambulină, tobogan, leagăn, casa pentru copii, masă cu lego cuburi ...) În prețul de închiriere sunt incluse toate ustensilele de bucătărie, prosoapele și lenjeria de pat, precum și închirierea de șezlonguri pe plajă. Mașina de spălat este în curte, precum și dușul în aer liber. Câinii mici sunt permiși la un cost suplimentar.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru apartamente 3 persoane 1 persoană incluse în preț este de 4. Pentru apartamente, numărul de 5 persoane este inclus în preț. Pentru apartamente 6 persoana 1 persoană inclusă în preț este de 7. Fiecare persoană extinsă a actualizat 10 EUR! La rezervarea unei rezervări, 30% este cerută ca o garanție de sosire, iar soldul este plătit în prima zi. Sosirea este după 13:00 și plecare până la ora 9:00. Pentru alte condiții de sosire și plecare, vă rugăm să ne contactați. Taxa nu este inclusă și este de 10 kn pe persoană / zi. La sosirea în apartament, se lasă un depozit de 50 de euro, care se întoarce în ultima zi dacă nu există daune, iar apartamentul este returnat într-o stare inactivă.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 10 m
 • Plajă: 10 m
 • Centru: 200 m
 • Alimentara: 50 m
 • Restaurant: 40 m
 • Doctor: 500 m
 • Farmacie: 200 m
 • Banca: 50 m
 • Oficiu poştal: 200 m
 • Staţie de gaz: 1 km
 • Staţie de autobuz: 10 km
 • Gară: 20 km
 • Aeroport: 30 km
 • Port: 100 m
 • Activităţi sportive: 200 m
 • Disco club: 200 m
 • Casino: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Posibilitatea unei excursii de o zi. Posibilitatea de a închiria o pedală.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Pauk
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Chrzanów, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iunie 2019
Recomand cu exactitate

Am venit aici în iunie, la recomandarea prietenilor noștri, nesigur dacă acest loc ne va satisface nevoile. După cum sa dovedit, este perfect! Apartamentele sunt foarte frumoase și curate, întreaga clădire este bine păstrată. Am ajuns cu un copil de 3 ani, astfel încât un loc de joacă împrejmuit cu atracții pentru copii mici sa dovedit a fi o mântuire. Ne place să petrecem timp de mare și aici marea este de câțiva metri, în plus, apa nu este adâncă, astfel ideal pentru copii mici. Plaja este acoperită cu pietricele mici. Proprietarii apartamentelor sunt foarte frumosi si disponibili tot timpul. Ca rezultat, ne-am întors aici în septembrie, dar de data aceasta într-un grup mai mare.

Recomandat pentru : Viata de noapte, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Zubčice, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A5, August 2017
cel mai bun de vacanță

De vacanță, pentru a nu critica ... cazare frumoase, plaja curata, prietenos majitel.Byli suntem deja de 3 ori și cu siguranță ca să vină înapoi!

Recomandat pentru : Viata de noapte, Familii cu copii mai, Persoane cu handicap,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Lučenec, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A3+1, Iulie 2016
Locul perfect pentru o vacanta de familie

Cele mai bune ședere de vacanță am avut vreodată în Croația. Frumos decorate, apartamente spațioase și curate exact așa cum sunt prezentate in fotografii. Perfect bucătărie echipată. Casa se afla direct pe plajă frumoasă, maintianed și foarte aproape de centrul orașului ceea ce am apreciat foarte mult. Proprietarul a fost foarte util și a fost la dispoziție toată ziua dacă ai nevoie. Puteți închiria o bicicletă, barcă, biciclete de apă etc., fie de proprietar sau de la compania de lângă casa lui și să se bucure de vacanță. Mi-ar recomanda cu siguranta apartamentele Pauk pentru toți cei care doresc să-și petreacă vacanța perfectă și mai ales pentru familia cu copii ca și în fața casei proprietarului construit un loc de joacă.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Vedrana Mlinar Publicitate de la 2012
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Cehă, Slovenă,
Apartamente Pauk listare a fost vizualizat de 433917 ori de la 01.02.2012.