Apartamente Dragica PedišićPašman - Insule croate

preț de la LEI 990 pe noapte
Descriere detaliata

Casă în primul rând la mare în golful pitoresc Lučina, situat în Pašman. Oferă trei apartamente confortabile, perfecte pentru o vacanță relaxantă la mare. Primul apartament are două camere și poate găzdui până la 5 persoane. Interiorul său spațios oferă un sejur plăcut, iar terasa oferă o vedere incredibilă asupra mării și a insulei Galešnjak, cunoscută și sub numele de „Inima Adriaticii”. Există și două apartamente cu o cameră, ideale pentru cupluri, fiecare găzduind până la 2 persoane. Unul dintre ele, S1, are, de asemenea, o vedere frumoasă la mare și la insula Galešnjak, în timp ce apartamentul A1 oferă o vedere relaxantă asupra pădurii de pini din jur. Pentru oaspeții care vin cu propriul mijloc de transport, casa oferă parcare privată, care facilitează sosirea și plecarea. Dacă decideți să explorați împrejurimile pe mare, există și o acostare pentru o barcă. În plus, în grădina mediteraneană există și o verandă acoperită exterioară dotată cu masă și scaune. Există și un grătar cu lemne și gaz, ceea ce înseamnă că veți putea pregăti mese delicioase în aer liber. Datorită locației sale privilegiate, oaspeții au acces direct la plajă, ceea ce le permite să se bucure de înot și plajă în orice moment. De asemenea, ei pot explora locurile pitorești din apropiere și atracțiile insulei care abundă pe insula Pašman.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Animalele de companie sunt binevenite și se percepe un cost suplimentar de 5 euro pe noapte. Pentru rezervare este necesara plata a 30% din suma totala ca avans. Soldul in numerar la sosirea la cazare. Intrarea în aplicație (check-in) se face după ora 14:00 în ziua sosirii, iar ieșirea din aplicație (check-out) este până la ora 10:00 în ziua plecării.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Avansul se returnează în caz de circumstanțe imprevizibile de viață și de boală la prezentarea documentației.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 900 m
  • Doctor: 5 km
  • Farmacie: 5 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Activităţi sportive: 1 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Avem la dispoziție biciclete și plăci SUP. Este posibil să se organizeze o plimbare cu barca către insula Galešnjak și alte insulițe din apropiere, precum și orașul Turnja, Sv. Filip i Jakov și orașul Biograd na Moru (preț în jur de 50 de euro).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Dragica Pedišić
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Dragica Pedišić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Franceză, Slovenă,
Apartamente Dragica Pedišić listare a fost vizualizat de 83648 ori de la 17.05.2015.