Apartamente Flora Pirovac - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele recent renovate, deși situate la doar câteva minute de mers pe jos de plajă și de centrul orașului, pădurea de pini din fața teraselor mari oferă liniște, miros de mare și sunet de greieri. Materialele naturale și aerisite, prezente în întregul interior, contribuie la o ambianță liniștitoare. Simplitatea spațiului, lemnul și tricotajele fac spațiul plăcut. În același timp, apartamentele sunt dotate modern, permițând oaspeților să se relaxeze complet și să aibă un adevărat sentiment de odihnă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În scopul rezervării se face un avans în valoare de 20% din prețul total al nopții. Restul platii la sosirea in apartament. Intrarea în apartament de la ora 15:00 (sau mai devreme dacă este disponibil) și ieșire până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Farmacie: 400 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Gară: 22 km
  • Aeroport: 50 km
  • Port: 300 m
  • Disco club: 7 km
  • Parcul Național: 35 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Flora
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
VRATIŠINEC, Croația
Foarte bine (4/5) A rămas în A4+2, Ianuarie 1970
Excelent

Apartamentul este foarte frumos, se vede ca este recent renovat, curat. Proprietarii sunt prietenoși și primitori. Ni s-a potrivit ca este la parter, plaja este foarte aproape, asa ca daca ai nevoie de ceva, poti sari usor sa-l iei. Apartamentul nu este departe de centru. Pe plajă există o brutărie, înghețată, cafenele, fast-food, un stand cu produse de plajă, practic tot ce ai nevoie pe plajă.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Hof, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Septembrie 2023
Vacanță grozavă

Noi - 4 adulți - am stat 10 zile în apartamentul nou mobilat la începutul lunii septembrie - totul așa cum este descris - terasa mare cu vedere minunată la ceea ce este la doar câțiva metri distanță Mare - la câteva minute de mers pe jos până acolo - plajă lungă frumoasă cu multe baruri pe plajă etc. Centru oraș cu multe restaurante nu departe. A fost o vacanță cu adevărat plăcută pe care am recomanda-o și altora. Proprietar foarte drăguț. Ne vom întoarce anul viitor - pentru a 14-a oară cu această familie.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Weingarten , Württ, Germania
Foarte bine (4/5) A rămas în A4+2, Ianuarie 1970
Mă simt ca acasă

Vara aceasta am petrecut zece zile cu tânăra familie din Pirovac. Apartamentul corespunde pozelor, totul este nou, frumos, curat si te poti relaxa foarte bine. Singurul dezavantaj a fost că nu erau paravane pe ferestre. Dar am sugerat ca proprietarii să schimbe asta. Balconul mare oferă o vedere frumoasă la mare și la cerul senin și înstelat. O scurtă plimbare până la plajă este perfectă. Pe plajă există mai multe cafenele și restaurante, precum și un stand de brutărie și un mic magazin cu lucruri pe care le puteți folosi la mare/plajă.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Lana i Patrick Hadjić Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

După ce am renovat casa tatălui nostru, am transferat experiența și dragostea noastră de călătorie în decorarea apartamentelor noastre, cu dorința de a vă oferi o experiență de vacanță unică!

Apartamente Flora listare a fost vizualizat de 20060 ori de la 26.07.2022.