Apartamente LordPirovac - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casă de familie în primul rând la mare pe plaja principală din Pirovac. Sunt 7 apartamente, dintre care unele sunt de 4, iar altele de 3 stele. Aproape toate apartamentele, cu excepția unei garsoniere, au vedere la mare și la plaja principală din fața casei. Terasele sunt mari si spatioase, au panouri de acoperis ca protectie la umbra si ofera confortul de a va bucura de privelistea marii si a insulelor din jur. În curte pentru oaspeții noștri oferim: șezlonguri, grătar pe gaz, duș și toaletă pentru oaspeții noștri. Curtea a fost renovată recent de anul trecut, o notă urbană cu piatră care emană armonie și puritate, o operă de artă - Trandafirul vântului chiar la intrarea în curte, un gard forjat discret care oferă o vedere panoramică asupra acelei piese de paradis. Toți oaspeții primesc cadou 1L de ulei de măsline extravirgin la plecare și îi așteaptă în apartament: o sticlă de Studene, o sticlă de ulei de măsline extravirgin de 0,7 dcl și 0,7 dcl de nucă domestică pentru degustare și delectare în timp ce sunteți la anual. Pentru că anualul ar trebui să fie hedonism, iar restul sunt povești!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de turism este inclusa in pret. Nu se plătește utilizarea aerului condiționat, nicio plată pentru curățenia finală, adică - în afară de prețul de închiriere, nu există taxe suplimentare. Se preferă o plată în avans de 25% din suma totală. Fumatul este permis pe terasele fiecărui apartament. Animalele de companie sunt acceptate cu o taxă suplimentară de 5 EUR pentru rasele mici și 10 EUR pentru rasele mijlocii și mari. Este posibil să obțineți o acostare pentru o ambarcațiune și un loc unde să depozitați o remorcă pentru ambarcațiune, cu o taxă suplimentară de 10 EUR pentru fiecare articol. Deoarece sunt 7 apartamente, fiecare apartament individual are regulile casei și vă rugăm să le respectați! Asta ar însemna că de la miezul nopții până la șapte dimineața să nu fie zgomot și zgomot, astfel încât tu, ca și oaspeții din jurul tău, vei avea o amintire bună a evenimentului anual. Sloganul nostru este: Pentru că e frumos pentru noi, iar tu vii la noi ca să fie așa pentru tine :) 5, Pentru orice întrebări suplimentare, nu ezitați să scrieți la: Mail, Whatsapp, Viber, apel normal, SMS, iMessage , Google Maps sau orice altceva vă bucură Noi suntem aici pentru tine!
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Gară: 200 km
  • Aeroport: 500 km
  • Port: 200 m
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 100 m
  • Casino: 10 km
  • Parcul Național: 20 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Lord
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Písek, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Ianuarie 1970
Totul este grozav aici

Mergem la Lordul potrivit aproape în fiecare an și totul este întotdeauna grozav aici. Am fost aici de vreo 10 ori. Am locuit într-un ID apt: 47431, ID: 47432, ID: 47434. Toți sunt minunați. Gazdă foarte frumoasă, apartament frumos și împrejurimi frumoase.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Lord, August 2018
Divan odihnă

În perioada 20.08. până la 26.08.2018. Am fost cu soția mea în vacanță în apartamentele Domnului din Pirovac! Chiar am doar cuvinte de laudă pentru ei, de la decorarea apartamentelor, bunătate, lângă mare (câțiva pași), plaja curată și ordonată, are o mulțime de conținut! Espresor dublu și cafea cu lapte rece 20 kn, mai ieftin decât în ​​ZG. Orașul Pirovac este liniștit, curat, confortabil de mers pe jos! Soția mea și cu mine nu am avut o vacanță atât de plăcută și relaxantă până acum! De asemenea, ne întoarcem și se întâmplă, și oricine decide să viziteze aceste apartamente nu va face o greșeală! Vă mulțumim din nou pentru o vacanță plăcută!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Pirovac, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Lord, Iulie 2016
ședere liniștită și plăcută în Pirovac!

Draga familie MEIC - Sidić, Ne-ar dori să vă mulțumesc pentru ședere plăcută și frumos în apartamentul tău. Apartament a îndeplinit așteptările noastre, chiar de la planificare până la locația apartamentului, care se află în centrul Pirovac, aproape de mare. Am avut o vară plăcută și caldă! 🙂 Toate cele bune!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
prună

Vă mulțumesc pentru cuvintele bune, evaluarea excelenta si brandy ;-) Salutări!

Afișați toate recenziile
Josip Meić - Sidić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Bună ziua tuturor. Mă numesc Josip, am 66 de ani, iar eu și soția mea ne ocupăm de afaceri de închiriere și catering de peste 35 de ani. Nu sunt poliglot, dar încerc să fiu o gazdă foarte utilă și prietenoasă. Sunt deosebit de bucuroasă să răsplătesc fiecare oaspete cu produsele noastre de casă, și anume ulei de măsline extravirgin și nuci de casă.

Apartamente Lord listare a fost vizualizat de 83296 ori de la 09.03.2015.