Apartamente AnjaPisak - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 13 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casa cu apartamente AN J, A este situat într-o zonă liniștită din Pisak. Construit pe o stâncă deasupra mării, la umbra măslinilor vechi de secole. AN J, A. are acces proprie la mare. și întreținute piscina din beton. 2 plajă cu pietriș este de 3-4 minute de mers pe jos. Până la centrul este la numai 5-6 minute de mers pe jos. Apartamentele sunt dotate cu tot nevoia de oaspeți moderne pentru un sejur confortabil. In interiorul curte, oaspeții include un duș în aer liber cu apă caldă și rece, și grătar cu lemn și cărbune. Fiecare apartament dispune de un loc de parcare, iar apartamentul este posibil să aibă un aspect și parcare. Oaspetii nostri casa alege ce povești doresc doar să se bucure de liniște, vedere frumoasă la mare, pe insula Brac, Makarska Riviera și munții pitorești deasupra orașului Pisak.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Oaspeții vor plăti un depozit de 100 de euro. Soldul se plătește în numerar la sosire. se așteaptă Bucuros la sosirea la 00H al 13-lea. Apartament oaspeții rămâne la dispoziția 10 00h în ziua plecării.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 15 km
  • Farmacie: 7 km
  • Banca: 4 km
  • Staţie de gaz: 7 km
  • Staţie de autobuz: 500 m
  • Gară: 45 km
  • Aeroport: 65 km
  • Activităţi sportive: 6 km
  • Disco club: 6 km
  • Casino: 6 km
  • Parcul Național: 18 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oaspeții în apartament băutură de bun venit, ulei de măsline de casă și alte mirodenii necesare, și detergent de vase, și săpun lichid de mână. Fiecare apartament este folderul cu cele mai importante publicații ale regiunii noastre. membrii familiei Procent fluent în E, D, I și F și de când am lucrat cu toții în turism profesionist, suntem gata să ajute oaspeții în organizarea de excursii, vizite culturale monumente și altele asemenea.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Anja
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 13 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Triftern, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Septembrie 2023
Fantastic

Ne-am bucurat de ospitalitatea familiei Boksic de mai multe ori și suntem încă foarte încântați de minunatul apartament și nici nu știm de unde să începem. Locația pitorească, liniștea cerească, mobilierul sofisticat...etc. Doar perfect! Aș dori în mod deosebit să subliniez amabilitatea caldă și serviabilitatea lui Jan și Jelena, care ne-au făcut șederea cât mai plăcută. Vă mulțumim din nou foarte mult pentru timpul pe care l-am putut petrece cu dumneavoastră. Paul și Doris Sigl

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Bijeljina, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2023
Perfect

În prezent suntem oaspeți în apartamentul numărul 3. Totul este perfect, mult mai bine decât arată în ofertă. Proprietarii sunt prietenoși și de ajutor, curățenia la un nivel înalt. Pace și natură rare pe coasta Adriaticii. Distractie din toate punctele de vedere. Cu siguranta vom reveni!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Wetzlar, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2022
Vacanță minunată

Am avut o vacanță minunată, relaxantă. Garsoniera este foarte drăguță și confortabilă, cu un balcon mare. Era chiar și un suport de uscare. Proprietarii sunt oameni foarte drăguți și de ajutor. Dacă îți lipsește ceva, vei avea grijă de el. Între apartament și scările spre plajă este o potecă care te duce în port în câteva minute cu un restaurant grozav unde am luat cel mai bun pește pe care l-am mâncat vreodată. Totul a fost grozav și din nou un mare mulțumire lui Jelena și Andro Cu siguranță vom reveni. multumesc pentru vacanta frumoasa

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Jelena Boksic Franchini Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Franceză,
Apartamente Anja listare a fost vizualizat de 63019 ori de la 05.12.2015.