Vila Antares Pisak - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Pisak și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Vila Antares Pisak este situată la doar 5 metri de mare și oferă o vacanță relaxantă în armonie cu natura, marea și soarele. Vila poate găzdui până la 17 persoane în 4 apartamente diferite. Fiecare apartament poate fi închiriat separat, precum și întreaga vilă. Toate apartamentele au fost recent renovate și echipate modern, cu terase sau balcoane private cu vedere la mare. Dimensiunile apartamentelor sunt diferite: Penthouse apt. A1 pentru 4 + 1 persoane, apartament din mijloc A2 pentru 4 + 1 persoane, apartament la parter cu două terase A4 pentru 4 persoane și studio. A3 pentru 2 + 1 persoane. Oaspeții pot folosi terasa mare de la parter, cu șezlonguri și duș în aer liber, zonă de grătar și parcare pentru vehicul. Situată în inima Dalmației, Vila este ideală pentru întâlniri de familie și alte întâlniri, cu posibilitatea de excursii de o zi pe insule și orașe renumite. Dacă practicați o vacanță activă, drumeții pe Biokovo, caiac, rafting, tiroliană și altele sunt la doar câteva minute cu mașina de Vila. Clima blândă mediteraneană vă va permite o ședere plăcută din martie până la sfârșitul lunii octombrie.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
* Pentru confirmarea rezervării este necesar să plătiți în avans 30% din suma totală a rezervării în contul bancar și restul sumei la sosire în numerar sau prin plată în contul bancar cu cel mult 15 zile înainte de sosire și în funcție de suma rezervării. * Sosirea în apartament este posibilă de la ora 15:00 și plecarea până la ora 10:00. * Vă rugăm să fiți informat cu privire la ora estimată a sosirii cu o zi înainte de sosire pentru a aranja preluarea și preluarea cheilor.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
* În caz de anulare cu mai mult de 30 de zile înainte de sosire, va urma o rambursare integrală a plății în avans, în mod excepțional în cazul restricțiilor de călătorie datorate virusului Corona și mai devreme. * Pentru anulări cu mai mult de 15 zile înainte de sosire, rambursarea este de 50% din suma plătită
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 10 km
  • Farmacie: 5 km
  • Banca: 10 km
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Gară: 40 km
  • Aeroport: 55 km
  • Port: 2 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Dacă sunteți interesat să vizitați plajele din apropiere, vom fi bucuroși să vă oferim o excursie cu barca și dacă intenționați să vă aduceți propria barcă, contactați-ne și vă vom oferi o dana pentru o barcă în fața casei. Organizăm excursii în funcție de dorințele și aranjamentul dvs. cu transportul la Dubrovnik, Medjugorje, Zadar, la faimoasele cascade Krka ... excursii de vin. Dacă sărbătoriți o zi de naștere, o aniversare a nunții sau doriți să surprindeți o persoană dragă, suntem disponibili pentru organizație.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Vila Antares
Vedrana Nazlić Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză,
Vila Antares listare a fost vizualizat de 22896 ori de la 16.01.2021.