Apartamente Plitvice Lakes LodgePlitvička jezera - Kvarner

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Plitvička jezera și regiunea Kvarner!
Descriere detaliata

Fermecătoarea casă din lemn oferă trei apartamente bogat mobilate și cu aer condiționat, cu intrări private. Datorită amplasării, este atractivă pentru oaspeți, deoarece garantează accesul neobstrucționat chiar și în condiții de zăpadă. Grădina mare amenajată, cu facilitățile sale, oferă o mulțime de distracție și o vacanță plăcută pentru copii și adulți. La 1,5 km se află un centru cu magazine și restaurante, iar intrarea în parcul național este la 16 km. Starea într-o casă de lemn, pe lângă faptul că este confortabilă, este și foarte utilă. Straturile de rășină din interiorul pereților au un efect pozitiv asupra căilor respiratorii, iar culorile calde și naturalețea lemnului reduc stresul și încurajează creativitatea și socializarea. Casa din lemn nu are electricitate statica asa ca nu atrage praful. Prin urmare, este o alegere ideală pentru persoanele alergice la praf. Suprafețele din lemn absorb excesul de umiditate din aer, iar atunci când aerul devine uscat eliberează exact umiditatea pe care au absorbit-o anterior. De aceea spunem că o casă de lemn trăiește și respiră. Deoarece lemnul este un excelent izolator natural, șederea este plăcută vara fără aer condiționat, iar iarna reține bine căldura.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pretul sejurului include taxa de sedere. WIFI este gratuit și disponibil în întreaga proprietate. Pentru sejururi de 5 sau mai multe nopți, curățenia finală este inclusă în preț. Pentru sejururi mai scurte de 5 nopți, taxa pentru curățenia finală este de 50 EUR. La cerere, este posibil să rămână un animal de companie contra cost. Un caz de animale de companie se percepe 10 EUR/zi. Nu este posibilă o ședere mai scurtă de 3 nopți. Ora sosirii / Check-in: de la ora 16 în ziua sosirii Ora plecare / Check out: până la ora 10 în ziua plecării
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
La rezervarea unei intalniri este necesara plata unui avans in valoare de 30%, iar restul sumei cu cel mult 15 zile inainte de data convenita. Anularea gratuită este posibilă cu până la 30 de zile înainte de data convenită. Pentru anulări în termen de 30 de zile de la data convenită, avansul nu poate fi rambursat. Pentru anulari in termen de 15 zile de la data convenita, nu rambursam suma platita, dar va oferim un acord de a ramane in perioada care vi se potriveste cel mai bine.
Distante
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 1.5 km
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 1.5 km
  • Banca: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Staţie de gaz: 500 m
  • Staţie de autobuz: 1.5 km
  • Aeroport: 125 km
  • Parcul Național: 16 km
Extra oferta
Pe lângă o sosire rapidă și acces la Parcul Național „Lacurile Plitvice”, există o serie de atracții care merită vizitate. Adăpost pentru tineri urși în Kuterevo (62 km), Peșterile Barać (37 km), Parcul Peșterii Grabovača (46 km), Valea Jelena (28 km), Fermă cu cai pentru călărie (30 km), Parcul Adrenalinei (20 km), Tiroliană Atenție la urs 27 km), Centrul Memorial Nikola Tesla (51 km), pârtie de săniuș amenajată (7 km), stațiunea de schi Mukinje (16 km), izvorul râului Gacka - Majerovo vrilo (43 km), Rastoke (49 km), . .. sunt doar câteva dintre locurile atractive care merită vizitate și creează amintiri de neuitat. Fiecare apartament este echipat cu o selecție de literatură și jocuri de societate și, de asemenea, vă puteți relaxa în zona noastră de spa cufundată în jacuzzi după ce vă relaxați în saună. Pentru serile răcoroase există șemineul nostru din grădină, unde vă puteți bucura de culcare, acoperit cu o pătură și în nopțile senine privind stelele.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Plitvice Lakes Lodge
Mario K. Renters Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Franceză,
Apartamente Plitvice Lakes Lodge listare a fost vizualizat de 5934 ori de la 26.03.2022.