Casa de vacanta Villa Lady Di PlitvicePlitvička jezera - Kvarner

preț de la LEI 9 pe noapte
Descriere detaliata

Vila Lady Di Plitvice este situată de-a lungul drumului de stat D52, care leagă NP Plitvička jezera și intersecția autostrăzii A1 Otočac. Casa este un obiect independent. Casa are un living mare cu bucatarie, 5 camere, 2 bai, sauna cu dus, toaleta auxiliara. Are Wi-Fi gratuit, încălzire centrală electrică, TV la parter și la etaj. Are o curte mare imprejmuita cu un loc de joaca pentru copii. Casa este situată în NP Plitvička jezera. Se află la aproximativ 30 km până la intrarea principală în Parcul Național. În împrejurimi se află Parcul Național Plitvička Jezera, Parcul Național Velebit de Nord, Adăpostul Tineretului Urșilor din Kuterevo, Tiroliană Pazi medo, Parcul Memorial Nikola Tesla, Parcul Peșterii Grabovača, Stațiunea de schi Mukinje, Izvorul Gacka, Majerovo Vrilo. Există mai multe jocuri de societate în casă pe care le puteți folosi. Casa este ideala pentru cazarea a 8 persoane. Exista un gratar acoperit in spatele casei, asa ca puteti gratar indiferent de vreme.Nu acceptam animale de companie.Casa dispune de centrala termica electrica,aer conditionat,WI-FI.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La efectuarea unei rezervari la noi este necesara plata unui avans in valoare de o treime din suma totala, iar suma ramasa cu 7-10 zile inainte de sosire conform acordului. Ora ideală de sosire este între orele 15:00 și 20:00. Ieșirea din casă este planificată până la ora 10. În funcție de ocupare, sunt posibile abateri de la orele de sosire și de plecare. Numărul minim de nopți este de 2 nopți. Acordăm o reducere pentru 3 sau mai multe nopți. Există parcare gratuită în clădire și nu este nevoie de aranjamente speciale.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Suntem de acord cu anularea în momentul rezervării.
Distante
  • Mare: 60 km
  • Plajă: 60 km
  • Alimentara: 3 km
  • Restaurant: 3 km
  • Doctor: 7 km
  • Farmacie: 7 km
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Gară: 6 km
Extra oferta
Villa Lady Di Plitvice vă urează un sejur plăcut în casa noastră. La sosire, suntem bucuroși să vă pregătim o băutură de bun venit. Check-in-ul fără contact al oaspeților și intrarea în casă sunt, de asemenea, posibile prin acord.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Villa Lady Di Plitvice
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Dijana Ćudina Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză,
Casa de vacanta Villa Lady Di Plitvice listare a fost vizualizat de 7022 ori de la 03.11.2021.