Apartament P&MPodaca - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Descriere detaliata

Va invitam la Apartament P&M situat in Podaca, un loc cunoscut pentru marea curata, clima blanda, plajele frumoase si marea traditie turistica. Locul este ideal pentru o vacanta placuta in familie, iar pozitia sa geografica este potrivita pentru excursii de o zi in orasele din apropiere; Dubrovnik, Mostar, Makarska, Split, altarul Medjugorje, precum și insulele Hvar, Korcula și peninsula Peljesac. Casa este situată pe o proprietate de familie lângă o plajă cu pietriș, departe de aglomerație și de autostradă. Apartamentul este clasificat cu trei stele, dotat cu 3 dormitoare (2 duble si unul single) si 2 bai. De asemenea, este dotată cu aer condiționat și internet wireless.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
- În timpul sejururilor mai lungi, lenjeria de pat este schimbată la fiecare 7 zile, iar prosoapele mai des dacă este necesar. - Chiria zilnica, taxa de sedere, lenjerie de pat, prosoape, bucatarie utilata cu ustensile si accesorii necesare, consumul de apa, curent si gaz, aer conditionat, internet wireless si loc de parcare sunt incluse in pretul amenajarii. - Plata în avans este de 30% din prețul total al aranjamentului. Plata în avans se face prin plata banilor într-un cont bancar. Restul până la prețul integral al aranjamentului convenit se plătește la sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 10 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 5 km
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 5 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Un loc de parcare este asigurat la 50 de metri de casa din livada de maslini. In apropierea casei, langa plaja se afla un restaurant de familie Mendi unde puteti savura fructe de mare, diverse tipuri de pizza si specialitati la gratar. Un magazin alimentar, o brutărie, un stand de fructe și legume și un oficiu poștal sunt la aproximativ 300 de metri de casă. De-a lungul plajei se intinde un traseu de drumetii care prin Podaca, Brist duce pana la Gradac. Traseul are aproximativ 5 km lungime și poate fi folosit pentru plimbări de seară, alergare, ciclism...
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament P&M
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ela Milatić Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament P&M listare a fost vizualizat de 18952 ori de la 19.05.2022.