Apartament BonacaPodaca - Regiunea de Split

preț de la LEI 990 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamente "Bonaca" sunt situate pe plaja nu este ocupat o parte din micile datelor oras Dalmației și sunt ideale pentru o vacanta de familie lipsita de griji. Toate apartamentele au balcoane cu vedere la mare și insulele Hvar și Peljesac. Apartamentele sunt complet echipate, și fiecare dintre ele are un loc de parcare în proprietatea din jurul casei. La parter se află un restaurant liniștit, unde vă puteți în fiecare zi pentru a bea cafea sau gust fructe de mare, cu un pahar de vin local. Casa, de la mare, de mers pe jos de 6 km lungime, și este ideal pentru plimbări lungi, jogging și ciclism. Podaca este evadarea ideal de zgomotul orașului și vă oferă o vacanță pentru trup si suflet. În umbra profunda de pini, sunetul valurilor și să uitați de stresul de zi cu zi a obligațiilor. Când te simți ca oraș petreceri de Makarska, Split, Hvar, Dubrovnik și multe alte site-uri turistice populare sunt ușor accesibile. Tratați-ne cu prezența ta, iar noi vom face tot posibilul pentru a reveni la!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxă este inclus. Consumul de apă și energie electrică și internet wireless și parcare sunt incluse. Depozitul este de 30% din prețul total. Restul de bani ar trebui să fie plătit la sosire. Plata depozit se face prin transfer de bani în contul nostru bancar sau prin trimiterea de bani prin Western Union. Sosire: 14 ore, a verifica afară: 10 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 30 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 10 m
  • Doctor: 5 km
  • Farmacie: 5 km
  • Banca: 5 km
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Gară: 5 km
  • Activităţi sportive: 10 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
În colaborare cu agențiile instant Trevel organiza excursii barca de lemn pe insulele Hvar și Peljesac. Descoperiți frumusețea golfuri ascunse cu apa limpede de cristal și delicii gastronomice din Dalmația. Vizitați minunat, unul dintre cele mai frumoase golfuri, apoi Tajšu, Dub și Trpanj. Descoperă povestea de ulei de măsline și tradiție, care este de secole împletite în acest domeniu. Mergând prin livezile de măslini din soiurile noastre interne de forme și să cunoaștem povestea de ulei de măsline, la sfârșitul anului acesta și voi încerca să facilități de degustare de vinuri. Dacă vă place drumetii, vă prelua partea de sus a Sfântului Paskal și Rilic de lung, pe valea cu o varietate de animale de fermă, unde vă veți bucura de frumusetea naturii cu o gustare tipic dalmată.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Bonaca
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ana Martičić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Cehă, Slovaca, Slovenă, Poloneză,
Mai multe despre proprietar

Mai mult de 15 ani familia noastră a fost de turism. Turismul este viitorul nostru, vom încerca să păstreze Sunteți mulțumit de serviciile noastre și pentru a face șederea dvs. de vacanță în memorie.

Apartament Bonaca listare a fost vizualizat de 59919 ori de la 05.10.2014.