Apartamente MatePodgora - Regiunea de Split

preț de la LEI 866 pe noapte
Descriere detaliata

Casă de familie semidecomandată într-un golf liniștit Čaklje, aparține municipiului Podgora, dar este izolată și departe de aglomerația și forfota de vară! Casa este complet echipată pentru tot ce aveți nevoie pentru a vă face vacanța acasă departe de casă! Ne ocupăm de turism și închiriere din 2009 și am amenajat treptat și cu mare drag fiecare colț al casei noastre!Apartament mare (Galben Verde) are tot ce este necesar pentru viața de zi cu zi.Terasa spațioasă unde te poți trezi sau savura seara... Galben Verde Apartamentul este la 60 de metri de mare.Apartamentele mici de la etajul 2 sunt ideale pentru cupluri sau familii cu copii mici. Sunt la doar 80 de pași de mare. Suitele Purple Green și Red Black au posibilitatea de a folosi o mașină de spălat. Oaspeții noștri se întorc de ani de zile și împreună cu noi se bucură de frumusețile din Caklja! Noi, gazdele, ne aflăm la mansardă și vă stăm la dispoziție pentru a vă face vacanța în fiecare an ca de vis! Cu plăcere! Jadranka, Mate, Lili, Vice și Viki

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervările de la începutul anului 2009 când am început închirierea se fac după plata avansului în valoare de o noapte, iar restul până la suma integrală pe care o plătiți la sosire! Ora de check-out este până la ora 10:00, în timp ce check-in este de la ora 15:00, dacă apartamentul este gata mai devreme, vom informa oaspeții din timp, astfel încât să își poată planifica sosirea. In apartamentul mare Zuto Zelenom exista posibilitatea de cazare pentru inca 2 persoane (4 + 2) iar persoanele suplimentare se platesc 10e/persoana/zi. În apartamentele mici Purple Green (2 + 2) și Red Black (2 + 2) avem posibilitatea de a găzdui 2 persoane suplimentare, iar suprataxa este aceeași ca la marele 10e/persoană/zi indiferent de perioada anului. .
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Avansul este rambursat dacă vă anulați șederea cu o lună înainte de rezervare... Deoarece avem aceiași oaspeți de ani de zile, rareori există o problemă sau o obligație bruscă și, de comun acord cu oaspeții noștri, schimbăm data rezervării în același sezon sau următorul , caz în care nu returnăm conturile de avans pentru termenul modificat.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 5 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 1.5 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Aeroport: 70 km
  • Port: 500 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Garsoniera mică: la parterul casei se află cea mai mică cazare a noastră. De ani de zile, ne-a servit ca o opțiune de rezervă pentru oaspeții care sosesc târziu. Este ideal pentru una/doua persoane, desi ar putea gazdui o familie cu un copil. Este complet utilata de la aer conditionat la masina de spalat rufe, cuptor si ceainic.Ca atare, de ani de zile deserveste persoane care decid sa vina in vacanta pentru a fi cazare in care isi gasesc liniste departe de casa. Paturile sunt 120/200 si 80/200 PENTRU TOATE UNITATELE DE CAZARE: pretul include parcare si internet gratuit si bauturi de bun venit! Suntem proprietarul bărcii private Leidi 660, iar dacă obligațiile noastre ne permit în timpul șederii dumneavoastră, vom fi bucuroși să vă ducem la o panoramă gratuită spre Makarska sau într-o excursie în golful Mlacka de pe Hvar!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mate
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Viki Puharic Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză, Cehă, Slovaca,
Mai multe despre proprietar

În golful liniștit Caklje din municipiul Podgora se află micul nostru imperiu, liniștea, acasă departe de casă ... ciripitul păsărilor și sunetul mării care hrănește sufletul și trupul ... După toată munca, este obligatoriu să evadăm din agitația vieții de zi cu zi și să ne odihnim departe de mulțimile de vară!

Apartamente Mate listare a fost vizualizat de 27351 ori de la 12.06.2021.