Apartament DanicaPodstrana - Regiunea de Split

preț de la LEI 866 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Podstrana și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Acest apartament minunat recent decorat este situat în Strožanac, în primul rând, în linie suburbie de coastă la 7 km de orașul Split. Apartamentul are doua dormitoare cu paturi duble, și încă două paturi suplimentare în camera de zi si balcon inchis cu geam glisant. Bucataria contine un cuptor, prăjitor de pâine, cuptor cu microunde și mașină de spălat vase, un frigider mare și accesorii complete, service si alte echipamente de bucătărie. Oaspeții pot folosi gratuit Wi-Fi și locuri de parcare, dar este posibil să se utilizeze un serviciu de taxi la o reducere specială pentru oaspeți. Baia include o mașină de spălat și un uscător de păr, iar apartamentul Danica include prosoape și lenjerie. Apartamentul este la 10 minute de mers pe jos de plajă și port pentru bărci, și este aproape de alte facilități necesare, cum ar fi magazinele de panificație, magazine, cafenele și restaurante, etc. Deasupra apartamentului este un traseu de mers pe jos, care timp de 1: plimbare 30h la partea de sus a Sv. George pe dealul Perun, care oferă o vedere frumoasă din Split și arhipelagul dalmat central. De asemenea, în apropiere sunt încă teren de golf, frumoase trasee de mers pe jos de-a lungul râului Zrnovnica, un oraș fermecător Stobreč, port pentru ambarcațiuni, restaurante și baruri, precum și orașul Split, și este, prin urmare, un apartament ideal pentru cei care doresc să se bucure de o combinație de atmosferă pașnică Marea Mediterană și în apropiere urbane centru cu facilități și activități conexe.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face în numerar la sosire. Depozitul este de 10% și este obligat să plătească factura. Depozitul este nerambursabil în caz de anulare. Ora de sosire este de la 14:30 pm și ora de plecare până la 09:30 h.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 400 m
  • Port: 500 m
  • Casino: 1.4 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Danica
Toni Ćapin Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Danica listare a fost vizualizat de 2443 ori de la 18.02.2017.