Apartament Garden ResidencePodstrana - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Podstrana și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartament Garden Residence este situat la doar 350 de metri de mare și frumoasă nisip și plaje cu pietriș din Podstrana. Situat într-un mediu liniștit dalmată aproape de toate atracțiile turistice mai ales celebrul palat al lui Dioclețian, care este sub protecția UNESCO, în centrul orașului Split. Stația de autobuz principală, stația de cale ferată și terminalul de autobuz sunt la doar 10 minute de apartamentul nostru. Suntem foarte frecvente legate autobuz local, cu centrul orașului Split. Suntem, de asemenea, bine conectat la autostrada Trogir 25 km și Omiš 6 km. Aeroportul Split este la 25 km. Apartamentul este elegant proiectat și dotate cu toate facilitățile necesare la dispoziția turiștilor. Avantajul nostru este autentic gratar, care este deschis pe tot parcursul sejurului. O frumoasă grădină cu mobilier de exterior oferă o atmosferă frumoasă, liniștită și intimă plin de aer mediteranean. Și, în special, trebuie remarcat faptul că sunteți singurii oaspeți în casa noastră și proprietatea privată.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans în valoare de 30% pe contul bancar, restul la sosire în numerar
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Farmacie: 300 m
  • Oficiu poştal: 300 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Închiriere de biciclete contra cost. Băutură de bun venit inclus în preț. Apartamentul dispune de un spațiu pentru depozitarea bicicletelor, iar în apartament sunt hărți turistice, broșuri și pliante. Avem o parcare privată, care se găsește oaspeților gratuit. De asemenea, oferim aer condiționat gratuită și Wi-Fi gratuit și mașină de spălat. Este posibil să rămână animale de companie în avans. Cel mai apropiat supermarket este la numai 250 de metri de facilitatea noastră. Spa și teren de tenis sunt foarte aproape. Aproape de facilități sportive: corp și un centru de fitness 300m, calea de biciclete de la apartament la Podstrana superior, teren de golf, fotbal, tenis ... In apropiere sunt și facilități de servicii: baruri, FOD rapid, tabac, ziare, produse de cofetărie, cultivatorii de fructe, negustor de pește, supermarket, produse de panificație, centru de fitness și corp. Farmacie, doctor, coafor 400m.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Garden Residence
Jasminka Jurašin Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Garden Residence listare a fost vizualizat de 2917 ori de la 15.03.2017.