Apartamente Villa LeaPodstrana - Regiunea de Split

preț de la LEI 2.205 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Podstrana și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Luxos apartament mobilat oferă totul pentru o vacanță lipsită de griji. În mod ideal situat pe plaja. Apartamentul are o terasa de unde vă puteți bucura de priveliștea frumoasă. Terasă cu mobilier de grădină, care este o mare oportunitate de a socializa în aer liber, cu o varietate de feluri de mâncare pe care le puteți face pe gratar, care este disponibil pentru toți oaspeții noștri. Există, scaune de plajă privată și umbrele pe care le-am adus la dispoziția tuturor clienților noștri fără niciun cost suplimentar. Apartamentul are doua dormitoare, o baie și o toaletă suplimentară și bucătărie cu sala de mese. Bucataria este complet echipata si contine si masina de spalat vase, cuptor, frigider și ceainic electric. Lenjerie de pat și prosoape sunt disponibile și sunt liber schimb, dacă este necesar. Într-un dormitor are un pat dublu iar celălalt are două paturi de o persoană. Camera de zi are o canapea extensibilă potrivită pentru două persoane. Ca parte din baie există o mașină de spălat.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Daca nu sunteti interesati de cazare noastre vă rugăm să trimiteți cererea. Dacă avem capacitatea disponibilă, vă vom trimite oferta noastra si acorda un discount în cazul în care vă oferă în acest moment. Când vă decideți să rezervați, trebuie să plătească un avans de 30 la sută din suma totală. Avansul poate plăti card sau în contul nostru bancar. Soldul se plătește la sosire. Perioada de preaviz este de 14 zile, iar plata în avans este nerambursabil. Facilitatea poate semna, de asemenea, după două ore după-amiaza. Plecarea se face nu mai târziu de ora zece dimineața. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă doriți un timp diferit de sosire. Nu există probleme vor fi adaptate la nevoile dumneavoastra, dar cu anunțarea prealabilă pentru a se pregăti.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 100 m
  • Staţie de autobuz: 11 km
  • Gară: 11 km
  • Aeroport: 30 km
  • Port: 11 km
  • Activităţi sportive: 1.6 km
  • Disco club: 1.6 km
  • Casino: 1.6 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Pentru toți oaspeții noștri, datorită locației sale excelente pe plaja oferi scaune și umbrele. De asemenea, pe site-ul este un grătar în cazul în care vă puteți pregăti mâncăruri delicioase. În cazul în care aveți nevoie de ajutor cu organizarea transportului sau excursii pe care le avem pentru tine. Vă vom recomanda cu plăcere restaurante locale cu cele mai bune alimente, obiectivele turistice trebuie sa vezi aceste evenimente, care sunt caracteristice Dalmația.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Lea
Lea Jovanović Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Stimati oaspeti, va fi foarte fericit să vă caza în clădirea recent renovată, situată într-un mic oraș Podstrana dalmată pe plajă. satisfacția clienților este prioritatea noastră și vom fi la fel de gazde încerca să strălucească vacanta ta și să furnizeze toate informațiile necesare pentru o vacanță lipsită de griji. Așteptăm cu nerăbdare să te văd!

Apartamente Villa Lea listare a fost vizualizat de 5276 ori de la 13.03.2016.