Vila AquariusPodstrana - Regiunea de Split

preț de la LEI 4.951 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Podstrana și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Villa Aquarius, Podstrana, Old Village, la 310 m deasupra nivelului mării, este locul ideal pentru o odihnă pașnică și relaxare. Compusul a fost izolat și apropierea de Split, Diocletian, care este la numai 15 km. In apropiere (3 km) se afla magazine, o farmacie, și multe restaurante. În aceeași distanță sunt plaje. Villa Aquarius este o casa de vacanta de lux, care este înconjurat de o grădină frumoasă mare, plantate cu culturi mediteraneene. In gradina este un bazin de înot dimensiune 10m x 4m, adâncimea de 1,70 m. Pe partea de sud a casei este o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare, care oferă o priveliște uluitoare din Split și insulele centrale dalmate. Pe partea de nord a casei este o zonă cu grătar și masă. Vila este formata din doua dormitoare (un dormitor cu un pat dublu și o cameră mică cu o canapea extensibilă), living (TV, DVD, internet wi-fi), o bucătărie modernă complet utilată cu zonă de luat masa și o baie cu cabine de duș cabină. Casa dispune de parcare proprie.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În momentul rezervării se face plata în avans a 30% din costul total, în timp ce restul sumei de plătit la sosire. Check-in: 15.00 oră. Plecare: 10.30 oră.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Posibilitatea de a veni cu un animal de companie de-a lungul consultare predecesorul cu proprietarul.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Vila Aquarius
Višnja Kaliterna Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Vila Aquarius listare a fost vizualizat de 4641 ori de la 18.01.2015.