Apartamente LucijaPosedarje - Regiunea Zadar

preț de la LEI 642 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Posedarje și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

OFERTA SPECIALA PENTRU GRUPURI DE 9MJ (20-40 persoane) CAZARE CU CLIENT SI CINEMA PENTRU 16EUR PE PERSOANA! În locul nostru liniștit, în inima Dalmației de Nord, numit Posedarje, se află Apartamentele noastre Lucija. Din plaja frumoasă cu pietriș, suntem la 100 de metri distanță, iar centrul este de 50 m. În apartament există un restaurant deschis recent, unde puteți rezerva o jumătate de pensiune (mic dejun și cină) și un magazin alimentar. Vederile din balcoanele noastre către mare vă vor aminti de infailibilitatea noastră ca gazde. Și ca gazde, va fi o onoare să vă găzduim în apartamente și camere recent renovate. Sperăm cu sinceritate că oaspeții noștri de la Apatman Lucija vor oferi echipei noastre o oportunitate neîngrădită de a scrie pagini de impresii inevitabile. Așteptăm cu nerăbdare sosirea dvs.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Formele posibile de plată sunt prin intermediul unei comenzi online sau al unei plăți generale și prin plată online prin WSpay ™ - un sistem securizat de autorizare a cardului de credit online în timp real. Am asigurat plata online cu următoarele carduri: American Express®, MasterCard®, Maestro® și Visa. Când efectuați o plată, plătiți 30% din avans sau suma totală.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 10 m
  • Restaurant: 10 m
  • Doctor: 70 m
  • Farmacie: 200 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Aeroport: 2 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Posedarje are, de asemenea, destinații turistice semnificative, din care Zadar a fost declarat destinația lumii în 2016. Frumusețea naturală care strălucește de la Parcul Național Kornati până la Parcul Național Plitvice, Parcul Național Krka sunt destinațiile inevitabile pe care trebuie să le vizitați. Pentru cei cărora le place adrenalina, organizăm excursii la Parcul Național Paklenica, unde puteți simți magia alpinismului sau prezența ghidurilor pentru a cunoaște traseul de drumeții cu o echipă profesionistă. Nu este atât de nevătămat canoe Zrmanja este cunoscut pentru rapids și este ideal pentru rafting. . De asemenea, la aproximativ 4, 5 km de Posedarje se află vechiul Podul Maslenica, unde se poate aplica pentru sărituri de bungee. Clubul de vacanță Posedarje, deschis recent, oferă o distracție plăcută.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Lucija
Apartment Lucija Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Cehă, Maghiară, Slovenă, Rusă,
Mai multe despre proprietar

Bine ați venit la profilul de Apartments Lucija Posedarje. Urmărește-ne, de asemenea, pe site-ul nostru www. apartament-lucija. com și https pagina de facebook: https://www. facebook. com/holiday. kroatien/ poti descoperi o mulțime de detalii interesante despre noi

Apartamente Lucija listare a fost vizualizat de 22316 ori de la 31.01.2017.