Casa de vacanta SlavonkaPožega - Slavonia şi Baranja

preț de la LEI 2.970 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Situat în inima satului plin de viață slavon Alilovci (adresa: Alilovci 50, 34334 Kaptol), care se află la numai 10 km de intrarea în Parcul Natural Papuk, în parcul acvatic Shhhum și în parcul de adrenalină Duboka și la 9 km de Požega. Se află la 173 km de Zagreb și la 101 km de Osijek. Casa are 150 m2 de spatiu interior si 2000 m2 de spatiu verde exterior (curte imprejmuita, gradina, livada). Poate găzdui 9 persoane iar capacitatea maximă este de 11 persoane (2 persoane pe pat suplimentar sau în living). Casa este spatioasa, frumoasa si bine utilata. Are 3 dormitoare, o baie, o toaletă, o bucătărie și un living conectat la bucătărie și sufragerie pentru 11 persoane. Living mare cu aer condiționat, Wi-Fi, șemineu, TV, stereo și darts. Bucătăria este complet utilată cu vase, mașină de spălat vase, cuptor cu microunde, frigider, congelator și cuptor. Baia are cadă cu jacuzzi și mașină de spălat. Curte mare verde cu jacuzzi cald pentru o perioada de pana la 5 pana la 9 luni.Zona acoperita de pescuit, loc de joaca pentru copii, trambulina, sezlonguri.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata este posibilă în numerar sau prin tranzacție la IBAN HR2223600003114294293. O plată în avans de 100 EUR se face la acordul programării ca confirmare a rezervării. Ora sosirii de la ora 14:00, cu aranjament. Ora de plecare este până la 11 a.m., check-out târziu este posibil, dar cu aranjament prealabil.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
O rambursare a avansului este posibilă dacă anularea se face cu cel puțin o săptămână înainte de ziua sosirii. In cazul anularii in ultimul moment din motive justificate, avansul poate fi folosit pentru o alta rezervare de cazare.
Distante
  • Alimentara: 70 m
  • Doctor: 5 km
  • Farmacie: 6 km
  • Banca: 6 km
  • Oficiu poştal: 6 km
  • Staţie de gaz: 6 km
  • Staţie de autobuz: 6 km
  • Gară: 6 km
Extra oferta
In casa avem toate informatiile despre activitati, excursii, muzee, crame si restaurante in apropiere. Living mare cu șemineu, TV cu ecran plat, darts și WiFi. Bucatarie utilata cu cuptor cu microunde, frigider, congelator, masina de spalat vase si masina de spalat rufe. O baie cu o cadă cu jacuzzi și două toalete. Pescuit acoperit și grătar mobil. Jacuzzi în aer liber în perioada caldă a anului. Loc de joacă pentru copii cu trambulină, leagăne și cutie cu nisip. Sezlonguri, banci si locuri de relaxare in natura. Parcare privată. DESTINAȚIA OFERĂ: - Vizită la locul de excursie Jankovac în Parcul Natural Papuk - Drumeții în Papuk, mai multe trasee bine marcate - Aquapark SHHHUMA - Parcul de adrenalină „Duboka” pentru persoanele cu vârsta între 7 și 80 de ani - Vizită la cramele cu degustări de vinuri, Pivnița Kutjevački și altele - Casa Pannonia mare, Velika - Centrul de informații GEO în Voćin - Tururi cu bicicleta sau cu patru drumuri pe Papuk sau drumurile vinului - Muzeul Bećarc și Tera Papnonik din Pleternica - Vizite turistice cu ghid în Požega
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Slavonka
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Sveta Nedelja, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A9+2, Septembrie 2023
Casa de vacanta Slavonka

Vă mulțumim pentru ospitalitate, ne-am bucurat atât de casa de vacanță Slavonka, cât și de Parcul Natural Papuk din apropiere. Locul este bogat în facilități pentru o vacanță activă, restaurante excelente și o selecție bogată de vinuri. Recomand tuturor să viziteze această zonă.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Martina Keller
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

În calitate de gazdă, vreau să vă arăt frumusețea Slavoniei și partea sa cea mai strălucitoare, Valea de Aur! Sunt ghid montan și vă pot recomanda un traseu potrivit în jurul Parcului Natural Papuk. vorbesc engleza si germana. Locuiesc in Požega, si iti stau mereu la dispozitie, aproape dar nu prea aproape, vila si curtea sunt doar pentru tine! Ne vedem în Slavonia!

Casa de vacanta Slavonka listare a fost vizualizat de 2575 ori de la 26.04.2023.