Casa de vacanta Sunrise HillPregrada - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 4.011 pe noapte
Descriere detaliata

Această casă incredibilă este situată pe unul dintre numeroasele dealuri din frumoasa Zagorje. Înconjurat de dealuri, vii, livezi și păduri, este un loc ideal pentru a vă bucura și a vă odihni în natură. Priveliștea minunată care se întinde vă permite să vă bucurați de răsărituri frumoase, de la care și-a luat numele casa. Sunrise Hill este clasificat cu 4* și oferă cazare confortabilă pentru 8 persoane și este orientat în primul rând către familiile cu copii. Este perfect pentru o vacanta linistita sau pentru socializare, dar si pentru recreere si sport. Pe lângă grădina amenajată, care oferă o piscină mare cu duș și o terasă acoperită și deschisă, un grătar, o căsuță de joacă, parcare, casa este amenajată cu un interior amenajat minuțios dominat de lemn și tonuri luminoase și liniștitoare. Casa este formata dintr-un parter cu un living spatios cu bucatarie si sufragerie, o baie, o camera de joaca pentru copii cu fotbal de masa, o consola de jocuri PS 4 si jocuri de societate, si o terasa spatioasa care te invita la odihna si socializare. La primul etaj al casei sunt trei dormitoare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans în valoare de 30% din suma totală se face în contul de tranzacție, iar plata în sine este și confirmarea rezervării. Partea rămasă se plătește la sosire în contul de tranzacție sau în numerar. Sosire de la ora 16:00 și plecare până la ora 10:00. Suntem întotdeauna deschiși la un acord dacă nu avem oaspeți noi imediat înainte sau după. Taxa de turism este inclusa in pret.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Condiții de anulare a rezervării: • Pentru nesosirea (fără anulare prealabilă) la ora rezervată, proprietarul unității reține avansul - 30% din suma totală a rezervării. • Pentru anularea rezervării cu 21 sau mai multe zile înainte de data convenită a vacanței, oaspeții au dreptul de a utiliza plata în avans pentru o altă dată gratuită la alegerea lor. Este posibilă modificarea programării de două ori în această condiție de anulare a programării, după care oaspetele pierde dreptul la rambursarea avansului și posibilitatea de a-l folosi. • Dacă există o „forță majoră” sau o defecțiune majoră, adică condiții în unitatea de cazare care nu sunt satisfăcătoare pentru șederea oaspeților, proprietarul unității poate anula rezervarea cu o explicație detaliată către oaspete și permite oaspetelui de a alege orice dată alternativă gratuită cu o reducere corespunzătoare de 10% la întreaga sumă convenită inițial a rezervării.
Distante
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 2 km
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 3 km
Extra oferta
Casa ofera toate beneficiile si nevoile unui oaspete modern (internet wireless, cinci televizoare SMART LED, Netflix, sistem centralizat de aer conditionat, alarma de fum, detector CO2, supraveghere video externa). Sunrise Hill este situat la aproximativ cincizeci de km de Zagreb și la 1,5 km de centrul orașului Pregrada. Există, de asemenea, o saună cu infraroșu în interiorul casei și pe terasa acoperită exterioară și un jacuzzi care este în funcțiune din 01.10. pana la 30.04. (în afara sezonului de utilizare a piscinei în aer liber). Iar pentru cei mai mici, există o cameră de joacă pentru copii bogat echipată (biliard, fotbal de masă, darts, jocuri de societate, PS4, creioane și blocuri de desen...)
Vizualizare hartă
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Sanja Škrinjar
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Familia mea și cu mine încercăm tot posibilul să-i facem pe oaspeții să se îndrăgostească de Zagorje și de frumoasele dealuri verzi și, mai presus de toate, să ne odihnim cu adevărat în mijlocul naturii, al verdeață, al ciripitului păsărilor... departe de viața cotidiană dinamică și de obligații. Casa este dotata exact conform cerintelor pe care le-am avea in rolul de oaspeti, si credem sincer ca justificam increderea oaspetilor.

Casa de vacanta Sunrise Hill listare a fost vizualizat de 2692 ori de la 31.05.2023.