Apartamente ŠtulecUgljan Preko - Insule croate

preț de la LEI 1.357 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Dacă vă decideți să-și petreacă vacanța pe insula Ugljan, vin la peste și petreacă apartamente de vacanță de neuitat Stulec. Apartamentele Stulec sunt situate la doar 200 de metri de mare. În plus față de apartamente moderne, vă puteți aștepta la un loc de parcare, acces gratuit la gratar si taverna ascuns de la vedere. Pentru o senzație completă de bun venit va oferi gazdele cu o seară mâncăruri din pește și vinuri autohtone. Apartamentul este 605m2 și este situat la parter. Există două dormitoare cu 4 paturi, living, bucătărie și baie cu duș. Camera de zi are o canapea extensibilă, care pot dormi doi copii. Acesta este echipat cu aer condiționat și TV prin satelit și radio. Bucataria este complet utilata pentru gatit, iar dispozitivul suplimentar cuprinde un cuptor electric, cuptor cu microunde și prăjitor de pâine. Apartamentul are o terasa de 30 m2, cu vedere la oraș kanal.Prekrasno curte cu GRILLOM.Konoba mare negociabil.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 700 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 700 m
  • Port: 300 m
  • Activităţi sportive: 200 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Băutură de bun venit, parcare, gratar, chirie taverne negociabil, posibil acord privind pregătirea fructe de mare (pește proaspăt pe grătar, caracatiță, creveți creveți, midii ....) putem oferi dană, charter, excursii cu barca, Drumeții, škraping, Diving, mare de pescuit joc, curs de arta (ulei pe panza, acuarelă, creion, carbune ...) Curs de limba engleză și limba croată, chirie biciclete, inchiria un scuter, rent a jet ski, asigurare în timpul sejurului dumneavoastră pe mare.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Štulec
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
KOPRIVNICA, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A3, August 2023
Nadica si Dalibor

Cea mai bună vacanță vreodată! Gazda atât de dragă. Apartamentul este curat si ordonat, totul la locul lui. O băutură de bun venit și un mic semn de atenție din partea gazdei. Pentru o vacanta placuta si placuta pentru toti cei care isi doresc liniste si liniste. Nici măcar nu folosești mașina. Sper să ne reîntâlnim anul viitor.LP

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
ZAGREB, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2, Iulie 2023
O vacanta minunata intr-o oaza de liniste si natura.

Am stat șase nopți în unitate, am fost primiți foarte călduros. Gazda este grijulie si amabila, inainte sa ajungem in Preko ne-a sunat ca cazarea este pregatita din timp si ca putem veni in voie. La sosire, ne-a tratat cu o băutură de bun venit și un mic cadou care ne-a întâmpinat în cameră. Apartamentul a fost curat și ordonat, și bine dotat cu de toate pentru o ședere plăcută - aer condiționat, frigider, cuptor cu microunde, ceainic, cuptor, vase, pahare etc. Regulile casei sunt respectate în cazare și este întotdeauna foarte liniștită, ceea ce este bine pentru cei care își doresc cu adevărat să se odihnească. Puteți merge pe jos până la plajă în aproximativ cinci minute. Primul magazin (supermarket Tommy) se afla la cateva minute distanta de cazare. Orașul Preko este plin de plaje minunate, restaurante, cafenele, patiserii, natură pe care o poți vizita zile întregi. Exista si posibilitatea unei excursii in Kornati, pe care o recomandam cu siguranta pentru ca am fost si a fost grozav. Rezervările se pot face la agenția de turism din Prek. A fost foarte plăcut pentru noi și sperăm să revenim anul viitor. Recomandare!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Emil Štulec Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,
Apartamente Štulec listare a fost vizualizat de 47966 ori de la 28.04.2015.