Apartamente OliverPremantura - Istria

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Premantura și regiunea Istria !
Descriere detaliata

Casă de vacanță frumos decorată Premantura lângă mare și parcul natural din Kamenjak Apartamentul Maximilian poate găzdui două până la patru persoane. La etajul al doilea există un apartament spațios Maximilian cu un dormitor separat, baie și living, zonă de luat masa și bucătărie deschisă. Apartamentul Maximilian este decorat într-un stil modern, bucătăria este spațioasă și bine echipată. Apartamentul Oliver poate găzdui două până la patru persoane. La primul etaj există un apartament spațios Oliver cu dormitor separat, baie și living, zonă de luat masa și bucătărie deschisă. Apartament Oliver este decorat într-un stil modern, bucătăria este spațioasă și bine echipată. Studio Alex poate găzdui două până la patru persoane. Studio spațios la parter, cu un pat dublu, canapea extensibilă și masă în sufragerie, baie și bucătărie în plan deschis. Apartament Alex este decorat într-un stil modern, bucătăria este spațioasă și bine echipată.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Regulile de cazare Check-in: 16:00 h Check-out: 10:00 h Plata în avans: 20% Depozit de garanție: 120, 00 rambursabile Max. numărul de oaspeți 12 Animale de companie: sunt permise, plus 5 EUR pe noapte Tariful include: TVA, taxa turistică și toate afișate pe pagina principală
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 1 km
  • Plajă: 1 km
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Banca: 50 m
  • Gară: 10 km
  • Aeroport: 18 km
  • Port: 10 km
  • Parcul Național: 500 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
La capătul sudic al Istriei este Parcul Natural Rt Kamenjak. Aici veți găsi distracție și aventură pentru întreaga familie! De la Safari Bar aveți cea mai bună viziune asupra acestei zone - probabil unul dintre cele mai neobișnuite restaurante de pe coasta croată. Aici ar trebui să încercați cu siguranță Sangria dvs. de origine!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Oliver
Adrias Tours Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Adrias Tours este o agenție de turism online mică, dar cuprinzătoare, cu sediul în Medulin. Specialitatea noastră este că suntem strict specializați exclusiv pentru zona Istria de Sud și tot ce se oferă în acest domeniu.

Apartamente Oliver listare a fost vizualizat de 7252 ori de la 01.06.2018.