Apartamente TurkPremantura - Istria

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Premantura și regiunea Istria !
Descriere detaliata

Apartamente complet mobilate și utilate într-o casă familială. Zona linistita si linistita din Premantura plina de verdeata, aproape de cea mai frumoasa si de sud a Istriei, Cape. Kamenjak cu multe plaje diferite, pe gustul tău. Parcare mare, gratar, gradina. Aproape de centrul satului cu toate facilitatile sale. O oază pentru o vacanță de familie de calitate și liniștită. Este obligatoriu să vă familiarizați cu alte informații despre condițiile de cazare pentru o anumită unitate de cazare înainte de a trimite o întrebare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea se considera confirmata dupa plata a 20% din suma totala a cazarii rezervate. Suma rămasă din cazarea rezervată se achită imediat, în prima zi după sosirea la unitatea de cazare. Sosirea la unitatea de cazare este estimata intre orele 15:00 si 20:00. Plecarea din unitatea de cazare este estimata intre orele 08:00 si 10:00. Oaspetele este obligat să raporteze gazdei orice daune sau pagube pe care le-a cauzat unității de cazare. Animalele de companie nu sunt permise. Nu sunt permise petreceri
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 3 km
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 10 km
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 10 km
  • Gară: 10 km
  • Aeroport: 10 km
  • Port: 3 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Utilizarea aparatului de aer condiționat se percepe un cost suplimentar de 7 EUR pe zi. Curățarea apartamentului este o plată unică de 20 EUR
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Turk
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Noov mesto, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Septembrie 2021
recomand

În septembrie, am stat pentru prima dată în Premantura, în apartamentele Turk. Am fost foarte încântați deoarece apartamentele sunt moderne, curate și spațioase. Apartamentele se află într-o zonă liniștită din Premantura, excelent pentru o vacanță reală și la doar 3 minute de mers pe jos de centrul orașului. Gazdele sunt foarte amabile și au foarte multă grijă de oaspeții lor. Am uitat câteva lucruri la ieșire și nu putem decât să le mulțumim că sunt aici în Slovenia după câteva zile. Pure Ten (10)

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Otočec, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iunie 2020
Vacanță grozavă

Una dintre cele mai bune decizii a fost să stai în Apartamente Turk - Premantura - Istria. Doamna și domnul sunt extrem de amabili și de ajutor. Chiar dacă ceva nu merge bine, ei se asigură că persoana își petrece o vacanță cu adevărat excepțională. Apartamentele (am stat în două unități) sunt foarte spațioase, frumos mobilate și foarte curate. Există o mulțime de spații pentru jocurile de masă pe gazon. Este într-adevăr locul potrivit pentru odihnă, dacă doriți o vacanță activă. Pe scurt, îl recomand cu căldură. Eu și soția mea ne întoarcem cu siguranță.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Šinka Turk Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Apartamente Turk listare a fost vizualizat de 42905 ori de la 01.05.2016.