Apartamente KuzmaKorčula Prigradica - Insule croate

preț de la LEI 1.189 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele Kuzma sunt situate într-un mic golf pitoresc de pe insula Korcula, lângă Blato. Casa este situată într-o frumoasă pădure de pini, puțin departe de drumul principal, astfel încât oaspeții se pot bucura de liniște și liniște. Pădurea de pini este propice unui microclimat excelent, care garantează o ședere plăcută în clădire și pe terasele clădirii. Fiecare apartament are aer condiționat. Lângă clădire există o terasă mare cu grătar și mobilier pe care oaspeții o pot folosi gratuit pentru socializare. Facilitatea oferă parcare gratuită oaspeților săi. Este la aproximativ 200 de metri distanță de centrul golfului, unde există un magazin, două restaurante, o cafenea mică, precum și un teren de volei pe plajă și un teren de baschet. În apropiere, la o distanță de 4 km este un loc mai mare Blato unde există supermarketuri, medic, bancă, poștă. Facilitatea vă va întâmpina cu gazde care vă vor fi disponibile pe tot parcursul sejurului.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La rezervarea unei unități de cazare, oaspetele este obligat să plătească imediat 30% din suma depozitului în avans prin transfer bancar. Restul sumei se plătește în numerar când vine în facilități în vacanță.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Oaspeții pot anula rezervarea cu cel puțin 30 de zile înainte de sosirea la unitate, caz în care gazda va rambursa depozitul achitat.
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 4 km
  • Banca: 4 km
  • Oficiu poştal: 4 km
  • Staţie de gaz: 10 km
  • Staţie de autobuz: 4 km
  • Aeroport: 125 km
  • Port: 10 km
  • Activităţi sportive: 200 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Familia Farac este implicată în turism și ospitalitate de peste 30 de ani, așa că își întâmpină întotdeauna oaspeții cu o băutură de bun venit. Vrem ca oaspeții noștri să se simtă ca și când ar fi venit la casa lor, să câștige un sentiment de libertate și relaxare în timpul șederii lor, să experimenteze o vacanță reală. Gazdele vor să fie în contact cu oaspeții, dar discret, dacă oaspeții au întrebări, sunt liberi să contacteze gazdele. Cazarea în Prigradica este recomandată familiilor cu copii sau persoanelor cărora le place o vacanță liniștită, dar pentru ceilalți oaspeți există trasee de vin, stațiuni de familie populare unde puteți încerca mâncăruri locale și vinuri locale delicioase. Este recomandat să încercați uleiul de măsline excelent pentru care insula este renumită.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Kuzma
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Sandra Farac Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Familia noastră este implicată în turism și găzduiește oaspeți de peste 30 de ani. Ne bucurăm să vedem fețele fericite ale oaspeților care vin în casa noastră în vacanță, încercăm tot posibilul pentru a face șederea lor la noi plăcută, pentru a rămâne într-o amintire plăcută. Le suntem extrem de recunoscători că le-au devenit familia. Familia noastră este implicată în turism și găzduiește oaspeți de peste 30 de ani. Ne face plăcere să vedem fețele fericite ale oaspeților care vin în casa noastră în vacanță, încercăm din toată inima să le facem șederea cu noi plăcută, să rămânem într-o amintire plăcută, din acest motiv oaspeții noștri revin de ani de zile pentru că ne văd ca familia lor . Le suntem extrem de recunoscători

Apartamente Kuzma listare a fost vizualizat de 17987 ori de la 03.02.2021.