Apartamente Vila NadaKorčula Prigradica - Insule croate

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente modern echipate, într-o zonă foarte liniștită a insulei Korcula, situată la aproximativ 50 de metri de mare și de plaja cu nisip și la 70 m de centrul orașului Prigradica. Toate apartamentele cu terase și vedere la mare. Pentru fiecare apartament există un loc de parcare cu baldachin pentru protecție solară.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La rezervare, este necesar să plătiți 20% în avans în contul bancar al proprietarului facilității în termen de 10 zile. Contul valutar al băncii (EUR) este: OTP BANKA dd Ulica Domovinskog rata 61 21000 Split IBAN: HR 4624070003105332490 CONT 01009718432 BIC / SWIFT OTPVHR2X Pocrnja Jadranko Prigradica 58/2 20271 Blato, Croația Bank (HRK) contul este: OTP 21000 Split IBAN: HR 5224070003235323052 Pocrnja Stjepan Prigradica 58/2 20271 Blato, Croația Sosire și plecare recomandate sâmbăta. Intrarea în apartamente de la 14 ore. Plecarea din apartament până la ora 10 dimineața.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 7 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Aeroport: 100 km
  • Port: 7 km
  • Activităţi sportive: 20 m
  • Disco club: 2 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Vă sugerăm să decideți să veniți la noi pentru prima dată și cu siguranță nu veți avea nevoie niciodată să vă gândiți unde veți merge în vacanță, deoarece veți veni întotdeauna la apartamentul dvs. NOTĂ: Pentru oaspeții cu un bebeluș mic este posibil să se folosească un pătuț de copii. OFERTA SPECIALĂ PENTRU SEZONUL 2021 - Oaspeții care rezervă un apartament pentru cel puțin 7 zile în luna IUNIE și SEPTEMBRIE (6 și 9) au o altă zi gratuit. -Oaspeții care rezervă un apartament pentru cel puțin 10 zile în luna IULIE și AUGUST (7 și 8) au o altă zi gratuit. Posibilitatea de a organiza cina (bucătărie dalmată și bosniacă-grătar) în acord cu proprietarul apartamentului. Posibilitatea de a închiria un apartament pentru o perioadă mai lungă, desigur, cu un termen și o taxă convenite. BINE ATI VENIT!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Vila Nada
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Litija, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Iulie 2021
Korcula

Prigradica este un loc mic și frumos, unde ai tot ce ai nevoie pentru o vacanță. Marea este limpede ca cristalul, plaja este frumoasă și ordonată. În apropiere se află un mic magazin și hanuri unde au mâncare excelentă. Apartamentul este frumos amenajat, curat și are o vedere frumoasă la mare. Aș dori, de asemenea, să-l laud pe proprietarul Jadranko, care este foarte amabil și ne-a ajutat când eu și prietena mea aveam nevoie de un medic.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Ribnica, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2021
Prigradica

Super, am fost în vacanță în august. Suntem întotdeauna plini de impresii, deoarece marea este limpede ca și apartamentul. Proprietarul este foarte prietenos, dar satul trebuie să se odihnească pentru că există liniște. Încercați să nu regretați.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Rogaška Slatina, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2021
Sărbători în iulie

Am petrecut o vacanță minunată în Prigradica. Ne-am bucurat de liniște, de marea cristalină și de prietenia localnicilor. Apartamentul are o intrare separată și o vedere frumoasă de pe terasă, este suficient de spațios, plaja, magazinul și restaurantul sunt aproape. Proprietarii sunt foarte prietenoși, ne-am simțit ca acasă. Vom fi fericiți să ne întoarcem.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Stjepan Pocrnja Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Vă sugerăm să vă decideți să vină mai întâi cu noi și cu siguranță nu va avea vreodată nevoie să se gândească în cazul în care aveți de gând în vacanță, deoarece vei veni mereu la apartament. Bine ai venit!

Apartamente Vila Nada listare a fost vizualizat de 51979 ori de la 06.11.2016.