Apartament MaretiPrivlaka - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul MARETI 4+1 este situat în golful liniștit de nisip Škrapavac, un mic oraș pescăresc și turistic, potrivit pentru familii cu copii, deoarece este mărginit de plaje cu nisip (zonă betonată pentru plajă), mare curată și puțin adâncă, situat între Privlaka, statiunea turistica Zaton si orasul Nina. Centrul turistic principal din Zadar este la 14 km. Apartamentul este situat intr-un bloc rezidential la etajul doi, la 30 de metri de plaja. Localul dispune de toate facilitatile: magazin, brutarie, fructarie, vanzare peste proaspat, cafenea cu fast-food si inghetata. La trei kilometri se află centre comerciale: Plodine, Tomy, Konzum, Kik, Pivac mesnica. Apartamentul este compus din: o bucatarie cu toate electrocasnicele, o sufragerie cu living, un dormitor cu pat dublu, o camera cu doua paturi, o baie si un balcon cu copertina si vedere la mare. Apartamentul dispune de aer conditionat si internet, patut pentru bebelusi, parcare proprie gratuita in curtea blocului.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Avansul se achita in contul bancar in suma de 120 euro. Restul sumei se plătește imediat la sosire, în numerar sau într-un cont bancar. Ora sosirii 15:00. Ora de plecare ora 10.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
În caz de deces sau boală cu 7 zile înainte de sosire.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 30 m
  • Alimentara: 30 m
  • Restaurant: 30 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 3 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 13 km
  • Aeroport: 14 km
  • Activităţi sportive: 3 km
  • Disco club: 5 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaja de beton,
Extra oferta
O tombolă surpriză îi așteaptă pe oaspeți în apartament.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Mareti
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Varaždin, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Septembrie 2023
9 mai 2023

Gazdele sunt foarte calde, prietenoase și abordabile. Apartamentul este foarte frumos amenajat si ordonat, iar gazdele au facut tot posibilul sa nu ne lipseasca nimic (de la bacanie ca sa avem de mancat in prima zi dupa excursie, pana la articole de uz casnic). Îl recomandăm tuturor celor care își doresc puțină liniște, excelent pentru cuplurile care își doresc aventură (posibilitatea diverselor excursii organizate din Zadar), dar și familiilor cu copii cărora cu siguranță le vor plăcea plajele cu nisip din apropiere. Pentru noi, aceasta este cu siguranță una dintre cele mai frumoase vacanțe.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Oaspeți de dorit

Dragi Antonija si Ivana, va multumim inca o data pentru ca ati ales apartamentul nostru Mareti. Sunteți oaspeți de dorit, comunicativi, veseli și, mai presus de toate, atenți și ordonați. Vă mulțumim că aveți grijă de apartament ca și cum ar fi al dvs. Credem că ți-a plăcut partea noastră din Adriatica și că vei mai veni. Salutări! Renata și Tihomir

Renata Gredelj
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

O persoană veselă, comunicativă, mereu gata să ajute, sunt fericită când pot însenina ziua cuiva. Cel mai important lucru pentru mine este familia mea. Sunt profesor de profesie. Aștept cu nerăbdare noi cunoștințe.

Apartament Mareti listare a fost vizualizat de 7546 ori de la 11.03.2023.