Apartamente LoznicaPrivlaka - Regiunea Zadar

preț de la LEI 990 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele \\\\ Loznica \\\\ sunt situate într-o casă familială, la 20 de metri de mare, la 70 de metri de plaja de nisip, clădirea are în total 2 unități de apartament care sunt complet utilate și mobilate, intimitate completă, liniște. , tăcere. Apartament 4: apartament cu doua camere, situat la primul etaj, vedere la mare, terasa mare si spatioasa de 35m2 cu scaune. Apartament 2: apartament cu o camera este situat la parter, inconjurat de verdeata, o terasa spatioasa de 18 m2 cu o canapea. Grădina spațioasă a acestor apartamente cu parcare, grătar, duș exterior cu cabină este la dispoziția oaspeților. Localnicii prietenoși care vor fi la dispoziție oaspeților în timpul șederii lor este o altă atracție a acestor apartamente. Este obligatorie ordinea și liniștea la domiciliu în clădire de la 11:00 p.m. la 7:00 a.m. 00h.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În funcție de durata și cuantumul rezervării, se stabilește suma avansului pe care oaspetele trebuie să îl plătească la rezervarea unității de cazare. Sosirea în apartament este posibilă după ora 15:00, plecarea este obligatorie până la ora 9:00. Taxa de turism nu este inclusa in pret: adulti 1,50 EUR / PERSOANA / ZI, copii 12-18 / 0,75 EUR / PERSOANA / ZI Utilizarea aerului conditionat nu este inclusa in pretul apartamentului: 5 EUR pe zi.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Rambursarea 100% a plății în avans atunci când anulați 60 de zile sau mai mult. Rambursare 50% a avansului la anulare 30-60 de zile. 0% rambursare a plății în avans la anulare în termen de 30 de zile.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 70 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 70 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 3 km
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 20 km
  • Gară: 20 km
  • Aeroport: 20 km
  • Port: 20 km
  • Activităţi sportive: 10 m
  • Disco club: 3 km
  • Casino: 2 km
  • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Centru de wellness, piscină, piscină interioară, saună, Centru de frumusețe în Hotelurile din Petrčani - la 15 km de Privlaka. Tenis, volei, baschet, handbal, călărie, scufundări, windsurfing, schi nautic, parasailing, jet ski, închiriere biciclete la Holiday Resort Zaton - la 10 km de Privlaka. În această regiune există parcuri naționale: Paklenica, Kornati, Krka. Parcuri naturale: Lacul Vrana și Telaščica
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Loznica
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2022
Excelent

Apartamentul este extrem de curat si ordonat, frumos si complet utilat. Terasa mare și vedere la mare sunt un atu absolut. Gazdele sunt pe deplin disponibile, primitoare și foarte amabile. Orice recomandare.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Graz, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în A2, Iulie 2020
Este timpul pentru o vacanta adevarata!

Am fost în vacanță ca familie de 13 ani, ceea ce confirmă doar calitatea cazării. Ne simțim deja ca acasă și aparținem acolo. Desigur, acest lucru nu ar fi fost posibil fără marea cordialitate și ospitalitate a gazdelor, precum și atmosfera casnică. Literal, totul arată așa cum este descris. Apartamentul este caracterizat de curățenie și meticulozitate excepționale, acesta fiind un alt motiv pentru care suntem oaspeți obișnuiți. În fiecare an, ceva nou este investit pentru a îmbunătăți serviciile. Totul este la îndemână de la magazine, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport și restaurante. Perfect pentru persoanele care caută pace, libertate și pentru cuplurile căsătorite cu copii mici, deoarece marea cu fundul nisipos și plaja cu nisip sunt extrem de aproape.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Idrija, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2020
Cazare excelentă

Găzduim această destinație de douăzeci de ani. Acesta este un indiciu al cazării excelente. Apartamentul este exemplar, curat și bine echipat. Locația este într-o parte liniștită, de pe terasa mare oferă o vedere frumoasă la mare. Gazdele sunt foarte prietenoase și sunt mereu disponibile pentru a vă ajuta cu o ședere relaxată și minunată. În apropiere este un spațiu de joacă mare pentru relaxare și multe oportunități pentru alte forme de recreere. Fiecare poate găsi ceva pentru sine. Îți poți potoli setea și foamea în bufeturile și restaurantele din apropiere. Oferta este variată, prețurile sunt moderate. Tot ce scrie ne oferă o vacanță și o bună stare de bine.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Marijana Grbić Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Loznica listare a fost vizualizat de 42276 ori de la 29.04.2019.