Apartamente VivaPrivlaka - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente plăcute într-o zonă liniștită, situate primul rând la mare. Facilitatea se afla la o plimbare de 10 minute de toate facilitatile necesare pentru o vacanta placuta, precum magazin, farmacie, clinica, oficiu postal, etc. Plaja este situata in imediata apropiere a facilitatii, la doar 50 de metri distanta. Facilitatea oferă și parcare, iar apartamentele în sine sunt situate la etajul doi al unității, de unde vă puteți bucura de o vedere frumoasă la mare și la insule.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face prin cont bancar, dar si pe loc. Valoarea avansului este de 25% din valoarea totală a prețului de cazare. Avansul se plătește în contul bancar în momentul rezervării, iar în caz de anulare, nu există posibilitatea de rambursare. Ora ideală de sosire este între 13:00 și 17:00, iar ora de plecare este până la 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Valoarea avansului este de 25% din valoarea totală a prețului de cazare. Avansul se plătește în contul bancar în momentul rezervării, iar în caz de anulare, nu există posibilitatea de rambursare.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 40 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 800 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Activităţi sportive: 500 m
Tip plajă
Plaja de beton,
Extra oferta
Pe lângă cazare, oferim și asistență în organizarea de excursii cu barca către unele dintre Parcurile Naționale și Parcurile Naturale din vecinătatea Privlaka.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Viva
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Varaždin, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2023
Odihnă

Apartament cu vedere frumoasă la mare. Gazde prietenoase. Plaja chiar sub apartament, plaja cu nisip la 2 minute de mers pe jos. Cafenele, fast-food și restaurante sunt lângă plajă.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Vinko Zanki
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Viva listare a fost vizualizat de 12094 ori de la 10.05.2023.