Apartamente Zitab Luxury Privlaka - Regiunea Zadar

preț de la LEI 6 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele Zitab Luxury sunt situate la numai 30 de metri de mare, în orășelul mic și liniștit Privlaka din regiunea Zadar. Facilități nou construite cu trei apartamente de lux oferă o vacanță perfectă și relaxantă într-un mediu frumos decorat, cu o piscină. Idila acestei facilități poate fi bucurată de familiile cu copii, precum și de cuplurile tinere și mai mari. Locația unității în sine este un mare plus deoarece distanța față de alte facilități precum magazine, restaurante, farmacii este aproape (în maximum 10 minute de mers pe jos). Pe scurt, pe lângă unitățile de cazare spațioase, oaspeții se vor bucura de paturi confortabile cu boxe mari, dormitoare cu aer condiționat în care fiecare cameră are propriul său aer condiționat și smart TV, dulapuri mari și spațioase. În plus, există geamuri fumurii, uși interioare magnetizate, un frigider mare cu două aripi, cu apă și un aparat de gheață și un set spațios și luxos în living. Ieșind pe terasă, savurând cafeaua lângă mare sau la piscină, fie că este pe un șezlong sau pe canapeaua noastră luxoasă, vei petrece clipe de neuitat

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata de catre turistul care a inchiriat apartamentul se face in numerar la sosirea in apartament sau prin plata cu cel putin 7 zile inainte de sosirea in apartament, iar la efectuarea rezervarii este necesara plata unui avans in valoare de 30% din rezervarea totala. Informațiile pentru plata în avans vor fi trimise prin adresa de e-mail a oaspetelui. După primirea plății în avans, rezervarea se consideră confirmată, iar oaspetele va primi pe e-mail un voucher - confirmarea rezervării. Check-in se face începând cu ora 16:00. Check-out este până la ora 10:00. Animalele nu sunt permise în clădire. Un depozit de 300 EUR este plătit după intrarea în unitate și este returnat oaspetelui dacă nu există daune în timpul șederii. Pe lângă depozitul la sosire, este necesar să plătiți 100 EUR pentru curățenia apartamentului.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
In cazul anularii sejurului, avansul nu se restituie.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 50 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 1.2 km
  • Farmacie: 400 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de autobuz: 8 km
  • Aeroport: 35 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
La sosirea la cazare, oaspeții noștri vor primi o surpriză binevenită. Pretul de cazare include lenjerie de pat, prosoape pentru dusurile interioare, hartie igienica pentru primele zile, sapun de maini si sampon de corp, precum si condimente de baza in bucatarie. Obiectivele și conținutul suplimentar pe care oaspeții le pot vedea în timpul șederii le vor fi prezentate la sosire, iar cu câteva zile înainte oaspetele va primi un mesaj în care va scrie tot ce trebuie să știe la sosirea în unitate.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Zitab Luxury
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ana Roso Štajnkler
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Zitab Luxury listare a fost vizualizat de 3777 ori de la 31.05.2023.