Apartament KapelinPula - Istria

preț de la LEI 1.438 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament complet utilat si modern pentru doua persoane intr-un bloc rezidential la etajul 1, vizavi de strada principala (mediu linistit, vedere la gradina). Clădirea este situată la 5 minute de mers pe jos de centre comerciale, o farmacie, un restaurant și un centru de fitness și la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului. Locul de parcare este în spatele clădirii. În imediata apropiere există o stație de autobuz pentru transportul orașului, astfel încât alte locuri din oraș și plaje sunt ușor accesibile cu autobuzul. Apartamentul a fost inmatriculat recent, in februarie 2023.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Posibilitatea de a plăti în numerar în ziua sosirii (plată în avans de 15% până la 20% la rezervare, plătibilă în contul de giro). Sejur minim 3 zile. Ora recomandată pentru intrarea în apartament este ora 14:00 și părăsirea apartamentului la ora 10:00 în ultima zi a șederii dumneavoastră. Prețul include: check-in, prosoape și lenjerie de pat curate, folosirea aerului condiționat în timpul șederii în apartament și curățenia finală.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Plajă: 5 km
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 3 km
  • Gară: 3 km
  • Activităţi sportive: 2 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Kapelin
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Šibenik, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2, August 2023
Gazde prietenoase, apartament minunat!

Un loc de dorit dacă ați venit în Pula atât pentru un sejur scurt, cât și pentru o ședere lungă, fie cu mașina proprie, fie fără una. Pentru că în apropiere există o stație de transport public, poți merge oriunde vrei - și există o linie directă până la stația de autobuz în aproximativ 15 minute. De asemenea, puteți ajunge în centrul orașului în aproximativ 15 minute de mers pe jos. Este într-un cartier liniștit, un magazin este chiar peste drum - ceea ce este un plus în plus. Apartamentul te cucerește la început, te simți imediat ca acasă. O baie curata, bine utilata, o bucatarie si living spatios, un balcon pe care il puteti accesa din aceasta camera si dormitorul este un loc placut de relaxare. A fost minunat să explorezi Pula știind că ai un loc minunat pentru a te odihni. Și gazde care vă explică totul în detaliu și vă stau la dispoziție. Cele mai bune recomandări pentru ei și apartamentul lor!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Ljubljana, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2, Iulie 2023
Ne-am întoarce

Apartamentul a fost extrem de curat, cu un miros placut, ne-am simtit rapid foarte ca acasa si confortabil. Centrul orașului și arena din Pula sunt la 15 minute de mers pe jos, plajele excelente sunt la 10 minute de mers cu mașina. Foarte recomandat pentru cupluri.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Recunoaștere

Vom fi bucuroși să vă găzduim din nou.

Karlovac, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2, Aprilie 2023
Odihnă completă

Apartamentul este confortabil, spatios si frumos decorat. Bucataria contine tot ce ai nevoie de la accesorii, cat si baia, aflata la un nivel ridicat de curatenie. Dormitorul miroase minunat, iar liniștea este un mare plus. Dacă drumul ne duce, ne vom revedea.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoanele în etate, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Vesna i Neno Bukovac Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Apartament Kapelin listare a fost vizualizat de 6285 ori de la 25.02.2023.