Apartament PunatKrk Punat - Insule croate

preț de la LEI 2.971 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Am inchiriat un apartament pentru 4 (2) persoane în Punat. Aaprtman este bine echipat pentru vacanta ta perfecta. Acesta este echipat cu mașină de spălat vase, masina de spalat, aer conditionat, TV prin satelit, consumul de cafea, ceai, un cuptor cu microunde .... Există 2 dormitoare, sala de mese și logică. Parcare. Plaja este la numai 150 m. Krk are o promenadă, cale de biciclete, ski nautic, tobogane cu apă, plajă pentru copii și adulți ... nenumarate posibilitati pentru un moment bun.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În momentul rezervării vă face un depozit în valoare de două nopți. Restul contului se plătește la sosire. Chek în 24:00 Chek 10:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 400 m
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 8 km
  • Staţie de autobuz: 400 m
  • Gară: 80 km
  • Aeroport: 50 km
  • Port: 1 km
  • Activităţi sportive: 4 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
ulei de măsline, brandy, smochine uscate, biciclete, transport la aeroport
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Punat
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iunie 2021
Apartamentul în care ne întoarcem mereu

Am stat deja în acest apartament de trei ori. Suntem foarte mulțumiți de toate. Este foarte curat și ordonat, dotat cu tot ce are nevoie o familie pentru o vacanță normală și confortabilă. Există suficiente prosoape de duș, precum și vase, totul funcționează normal în bucătărie, paturi pentru fiecare compliment (rareori există un apartament în care să nu scârțâie la fiecare mișcare). Gazdele investesc în mod evident în îmbunătățirea calității cazării. Al cincilea pat este, de asemenea, foarte confortabil, nu cel mai ieftin pat suplimentar. Și foarte important, oamenii sunt total discret, sunt acolo dacă aveți nevoie de ceva, dar nu vă deranjați și nu-i spionați pe oaspeții lor. Plaja este aproape, precum și toate celelalte facilități. Pentru fiecare recomandare

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Trbovlje, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Punat, August 2017
Super apartament

Tocmai ne-am întors din concediu. O săptămână în apartament Punat prea repede. Proprietarul apartamentului și suntem foarte mulțumiți. Mirjana foarte prietenos, disponibil dacă aveți nevoie; Ei au fost de mare ajutor atunci când am fost rezervare. Apartamentul dispune de tot ceea ce este scris pe site-ul și mai mult. Curat, frumos și nou echipate cu toate de confort ca ai acasă. De fapt, nu aveți nevoie de nimic cu ei, cu excepția bagajelor personale. In curtea apartamentului aveți un loc de parcare rezervat. zilele caniculare poate fi mai ușor cu aer condiționat în apartament, care nu este necesară în mod special o taxă suplimentară, seara a fost plăcut să se așeze pe balcon. Apartamentul se confruntă parțial la mare, care este de fapt un avantaj, pentru că soarele nu strălucește toată ziua direct în apartament. Drumul spre plaje frumoase, foarte potrivite pentru familiile cu copii mici, să renunțe în jos pe alee, în timp ce transportul cu masina, dar traficul este foarte ușoară. De-a lungul coastei posibilitatea de sporturi marine și de restaurante desigur - băuturi reci, alimente gustoase si inghetata pentru un dinte dulce. Toți cei care iubesc apusurile de soare sunt aici, la locul potrivit, precum și seara, plimbări de-a lungul coastei în locuri care sunt potrivite pentru toate romantici. Prin comerț, preferăm condus masina, deoarece acestea se întâmplă oricui în căldura nu a putut suporta sacul plin în jurul valorii. În acest apartament vom reveni, așa cum am počutli acasă plăcută, mai ales foarte binevenit.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Marcon, Italia
Foarte bine (4/5) A rămas în Apartament Punat, August 2016
evadare mare

Tocmai ne-am întors de la Punat. Am avut o mare de timp. apartament confortabil, dotate cu toate facilitățile. Hostess foarte frumos si util. Plaja este la doar o plimbare de 5 minute. Mare este frumos. papuceii Consiliului, pentru pietrele, ci și o mască și snorkel și nu pierdeți minunile mării. Centrul poate ajunge ușor pe jos de a lua o plimbare. Noi am fost bine.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Mirjana Grzancic Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Punat listare a fost vizualizat de 62075 ori de la 16.11.2014.