Apartamente BijelićKrk Punat - Insule croate

preț de la LEI 990 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament pentru 2 - 4 persoane într-o zonă liniștită din Punat, pe insula Krk. În apartament sunt disponibile internet WI-FI, TV prin satelit, aer condiționat. Apropierea de toate facilitatile: plaja, magazine, restaurante, centru Loc de parcare securizat la umbra

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a face o rezervare, este necesar să plătiți un avans de 100 € prin bancă (IBAN), iar restul facturii se plătește în numerar la sosire. Sosirea în apartament este posibilă după ora 14, iar plecarea până la ora 10. Pretul de baza in apartament este pentru 2 persoane. Pentru fiecare persoană suplimentară pe pat suplimentar, prețul crește cu 12€/zi. Fiecare apartament are un pat suplimentar pentru 2 persoane. Un sejur de până la 3 nopți crește prețul serviciului cu 30%. Taxa de turism este inclusa in pret.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Farmacie: 400 m
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Port: 1 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Posibilitatea de a închiria o ambarcațiune la un preț mai favorabil pentru oaspeții noștri
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Bijelić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Pforzheim, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2023
Confortabil, proprietarii sunt foarte primitori și amabili

Felicitari proprietarilor. Apartamentul este foarte confortabil si curat. Toate recomandarile pentru familiile cu copii, care cauta cazare curata, placuta si linistita cu spatiu suficient pentru copii. Proprietarii sunt mereu disponibili. O vacanta cu adevarat placuta si placuta.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Pentling , Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2022
Sejur foarte frumos si placut

Am stat 10 zile in apartament si nu pot sa spun decat ca suntem foarte multumiti. Apartamentul este curat și ordonat, iar proprietarii sunt buni și mereu disponibili. Doar cuvinte de laudă. Cu siguranță recomandat dacă doriți să vă petreceți vara în Punat.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2021
Nu am fost dezamăgiți!

Am stat în apartamentul Bijelić pentru prima dată și nu am fost dezamăgiți. Imaginile de pe internet pot înșela, dar nu a fost cazul aici, dimpotrivă este chiar mai bine decât în imagini! La început ne-a plăcut dimensiunea apartamentului, este spațios peste tot, living, dormitor, baie, terasă ... suntem o familie cu trei copii așa că a fost important pentru noi. Următorul lucru care încântă în apartament este gradul ridicat de curățenie. Nu găsești nimic murdar sau prăfuit nicăieri ... dar literalmente nicăieri! De exemplu, mutați noptiera în spatele ei, nu un praf, dulapuri, paturi, frigider, baie, totul este curat. Apartamentul este la parter, motiv pentru care este confortabil și nu este o căldură mare. Gazdele sunt amabile și discrete, se asigură că sunteți bine și sunt gata să vă ajute. Un lucru foarte bun la apartament este că are o parcare acoperită. Apartamentul nu este chiar lângă mare, dar nu este foarte departe, pe jos puteți ajunge rapid la un magazin mare și la centrul orașului. Plajele nu sunt foarte departe și sunt minunate pentru înot, sunt lungi, deci există întotdeauna loc, accesul la apă este bun, ceea ce este recunoscător familiilor cu copii mici. Evaluarea apartamentului este excelentă aici meritată. Salutări de la familia Bijelić, de la familia Šudić.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Milan Bijelić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Bijelić listare a fost vizualizat de 59758 ori de la 02.12.2015.