Apartamente MarijaKrk Punat - Insule croate

preț de la LEI 866 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

În casa noastră de apartamente Marija am închiriat apartamente frumoase complet echipate și două camere duble cu baie proprie, una cu balcon și cealaltă fără balcon. O intrare separată pentru oaspeți vă duce la sala de la primul etaj din care intrăți în sălile de locuit enumerate. Casa se află la numai 100 m de cele mai frumoase plaje din Punta. În mai puțin de 10 minute ajungeți la primul magazin și o plimbare plăcută de-a lungul mării, timp de 15 minute, în centrul orașului Punta. Pe plaje veți găsi o serie de cafenele, două restaurante foarte bune, tarabe de fast-food, magazine de patiserie, chioșcuri, brutării. De la facilitățile sportive puteți încerca totul în centrul de sporturi de apă B

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
După ce ați rezervat apartamentul nostru, vă rugăm să vă confirmați sosirea cu un depozit de 50 Euro. Oaspeții noștri părăsesc apartamentul la ora 10. Timpul de intrare a oaspeților noi în apartament este în fiecare zi, între orele 12:00 și 13:00. În cazul în care oaspetele nu apare până atunci și nu a sunat anterior și a anunțat întârzierea, apartamentul va fi închiriat primului oaspete. Vizitatorul plătește întreaga cantitate de cazare care refuză să avanseze, după ce sa așezat și să se odihnească. Vă rugăm să ne lăsați pașaportul sau cartea de identitate imediat după sosire, deoarece suntem obligați să vă raportați în termen de 24 de ore. Sperăm că vă veți simți confortabil în casa noastră de apartamente Marija, că vă veți îndrăgosti de apusul Puntarska și veniți din nou.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 7 km
  • Staţie de autobuz: 800 m
  • Gară: 35 km
  • Aeroport: 25 km
  • Port: 2 km
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 6 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Punat este situat în partea de sud a insulei Krk și este situat într-unul dintre cele mai frumoase și protejate golfuri de pe Marea Adriatică - Punat dragă. Punat este la aproximativ 30 km de Podul Krk și la aproximativ 8 km sud de orașul Krk. Odată ce un mic sat de pescuit, Puntu este nerăbdător să dea mici case de piatră stoarse pe străzile înguste ale așa-numitei. la vale în centrul vechi al orașului și la plajele de prundis albe care sunt legate de promenadă. Aproape nu există vizitatori care nu au vizitat insula Košljun pentru șederea lor în Puntu, care în adăpostul mănăstirii franciscane păstrează comorile patrimoniului croat.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Marija
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră, Iulie 2023
Laudă

Am stat in camera gazdei in iulie 2023 si nu am decat laude. Cazarea este îngrijită și curată, iar gazdele sunt primitoare, prietenoase și totuși foarte profesioniste. Această familie drăguță este acolo pentru oaspeți la parterul casei și, totuși, ei nu trec limita atunci când îți dorești o vacanță. Plajele sunt aproape, iar strada nu este aglomerată, așa că în drum spre plajă puteți merge confortabil câteva minute și pe același drum înapoi. Gazdele respectă toate solicitările suplimentare și încearcă să vă facă șederea cât mai plăcută. Cu siguranță ne vom revedea!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc Romana!

Ai fost dragul nostru oaspete și sperăm să ne revedem. Salutări din partea familiei Janaček

Slavonski brod, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+2, August 2021
Toate recomandările!

Ocazie de a spune că gazdele sunt grozave..cazarea top..ca să nu mai vorbim de apropierea plajei. Cine are copii mai mici, plaja chiar sub apartament, grozav..si promenada se intinde mult la mare...un loc de laudat..preturi in magazine acceptabile.. ..toate recomandarile, oamenii nu vor merge gresit ..

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Karviná, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră, Iulie 2021
Apartamente Marija

Venim aici de veșnicie, suntem mereu mulțumiți, apartamentele curate, dotate cu tot ce ne trebuie și mai ales proprietarii minunați și amabili, ne-au mulțumit mereu în toate. Si mai ales aproape de apa, unde avem o barca parcata.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Verica Janaček Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Verica este soție, mamă, bunica care își petrece vara în Punat de 50 de ani, la parterul apartamentului Marija, unde locuiește vara împreună cu familia și mama ei Marija, după care poartă numele și casa. care este un spirit bun și o față recunoscută pentru toți oaspeții noștri pe termen lung. Lucrează în principal în Elveția de 34 de ani, vorbește germană și engleză.

Apartamente Marija listare a fost vizualizat de 89208 ori de la 12.03.2018.