Apartamente ŠainKorčula Pupnat - Insule croate

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Descriere detaliata

Dacă sunteți în căutarea pentru apartamente în cazul în care vă puteți relaxa de stresul de zi cu zi, departe de agitația orașului, aceste apartamente sunt alegerea potrivita pentru tine. Apartamentele sunt situate în portul Pupnatska, cel mai frumos golf de pe insula Korcula, situat la 17 km de orașul Korcula. Casă de vacanță 1. (Indicat de săgeată mai aproape de plajă) este format din două dormitoare (pat dublu), bucatarie utilata, living, baie (WC și duș), și un șemineu. Terasa acoperită cu viță de vie, cu vedere la plajă și golful. Apartamentul are un grătar în aer liber. Apartamentul dispune de un aragaz frigider și gaz. Apartamentul dispune de energie solară. Distanța până la numai 7 m de la mare. 2. apartament (săgeata spre stânga în imagine) este format din două dormitoare (pat dublu), bucatarie echipata cu o canapea, și o baie (WC și duș). In fata este o terasa mare cu vedere la plajă și Lastovo. Acesta are un grătar în aer liber. Locul de amplasare excelentă: 7 m de la mare, izolat de alte facilități. Ideal pentru cei care doresc intimitate. Apartamentul dispune de energie solară.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Avans de 30% din valoarea din prețul total, deoarece interogări mari. Plata în avans într-un cont bancar. Restul de cazare este plătit de aranjament. Ora 14:00 dolaska-. Ora 10:00 odlaska-.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 30 m
  • Restaurant: 100 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Plaja este la peste 200 m, și este parțial cu pietriș și unul de nisip, făcându-l ideal pentru familiile cu copii. Portul Pupnatska a fost declarată zonă protejată și, prin urmare, nici o infrastructură constructivă (fără energie electrică, apartamentele au energie solară (pentru iluminat și încărcarea telefonului / laptop mobil). 2. apartament are un dig privat și acces la o plajă privată. Apartamentul dispune de duș în aer liber, unde apa este incalzita de caldura solara. Pentru oaspeții am asigurat locuri de parcare la 40 de metri de apartament. Animalele de companie sunt acceptate. Va oferim posibilitatea de a cumpăra pește proaspăt, ulei de măsline, vin și coniac.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Šain
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Dijana Šain Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Cehă,
Apartamente Šain listare a fost vizualizat de 59068 ori de la 23.02.2015.