Casa de vacanta ElfRavna Gora - Kvarner

preț de la LEI 3.961 pe noapte
Descriere detaliata

Casa de vacanță Elf este situată într-o locație liniștită în orașul Kupjak. Unitatea se află la 60 km de Rijeka și include parcare privată și WiFi gratuit. Unitatea de cazare dispune de 2 dormitoare dotate cu pat matrimonial, dulap, noptiera. Camera de la etaj are un antreu cu TV și scaune. Baie cu toaleta, cabina de dus, chiuveta cu oglinda. Living cu canapea extensibilă pentru 1 sau 2 persoane, măsuță de cafea, comodă și televizor. Sufragerie și bucătărie complet utilată, cu frigider, cuptor, mașină de spălat vase, plită electrică și ceainic. În unitate există un pătuț, iar prosoape și lenjerie de pat sunt disponibile în cadrul acesteia. Mai aveti la dispozitie o canapea din lemn, un gratar pe gaz si un jacuzzi pentru relaxare in partea acoperita a casei.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În scopul rezervării unei case, este necesară plata unui avans în valoare de jumătate din valoarea totală a serviciului contractat. Trimitem o confirmare scrisă a rezervării. Restul sumei pentru sejurul rezervat se plătește la sosire. Check-in până la 14:00, check-out până la 10:00 sau cu aranjament.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
În caz de anulare cu 7 zile înainte de data programată de sosire, avansul nu se restituie.
Distante
  • Alimentara: 4 km
  • Restaurant: 7 km
  • Farmacie: 4 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Parcul Național: 24 km
Extra oferta
In oferta casei noastre va puteti bucura de diverse tipuri de masaje. Tratamentele nu sunt incluse in pretul casei si pot fi folosite in functie de disponibilitate si doar cu rezervare prealabila obligatorie.
Vizualizare hartă
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Klaudia Boban
Vorbește:
Croată, Engleză,
Casa de vacanta Elf listare a fost vizualizat de 682 ori de la 19.03.2024.