Apartament LukaRažanac - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.856 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul este situat în centrul orașului Ražanac, la doar 2 minute de mers pe jos de plajă. Apartamentul are o suprafață de 65 mp și poate găzdui 6 persoane. Apartamentul este situat la primul etaj al casei familiei si la mansarda inalta. La etajul din dreapta se afla o bucatarie si un living nou, o baie mai mare si dormitorul matrimonial. Bucataria si livingul formeaza un singur spatiu, in care se afla si o masa cu scaune pentru 6 persoane, si sunt dotate cu aer conditionat. Există, de asemenea, un televizor LED (82 cm) cu TV prin satelit și o canapea extensibilă de 180 x 200, care oferă un dormit confortabil pentru două persoane. Baia are cabină de duș, toaletă, chiuvetă și mașină de spălat. La acelasi etaj se afla camera principala, care este dotata cu un pat dublu 180 x 200 cu noptiere si veioze. Camera are un dulap mai mare. Camera este înaltă, iar o experiență deosebită o oferă luminatorul cu umbră și posibilitate de întrerupere completă. La etajul superior se afla al doilea dormitor cu aer conditionat si toaleta.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Vom răspunde la întrebările dumneavoastră cât mai curând posibil. Vă vom oferi reduceri pentru perioade mai lungi. Pentru a confirma rezervarea, este necesar să plătiți 25% din prețul total convenit al cazării.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Este posibil să anulați rezervarea cu până la 30 de zile înainte de data sosirii, cu rambursare parțială.
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 60 m
  • Alimentara: 40 m
  • Restaurant: 60 m
  • Doctor: 100 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 250 km
  • Oficiu poştal: 90 m
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Aeroport: 25 km
  • Parcul Național: 35 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Camera de la primul etaj duce la un mic balcon cu vedere la loc, iar in fata casei familiei se afla o terasa mare care se imparte cu un alt apartament. Terasa este dotata cu mobilier si ofera o priveliste minunata spre mare si Velebit. Se oferă: prosoape, lenjerie de pat, 2 aparate de aer condiționat, parcare, wifi, mașină de spălat, prăjitor de pâine, cuptor cu microunde, ceainic, pătuț și hrănitor la cerere.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Luka
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Warszawa, Polonia
Foarte bine (4/5) A rămas în A4+2, Iunie 2023
Sejur în familie

Apartamentul este curat, bine intretinut, potrivit pentru familii. Echipamentele de bucătărie ne-au îndeplinit nevoile (pâine de pâine, cuptor cu microunde, 2 frigidere și toate vesela pentru 6 persoane) Nu ne lipseau decât pahare pentru rakijkie sau vin dar ne-am descurcat. Scările sunt destul de înalte, dar copilul meu de 4 ani s-a descurcat cu ușurință. Apartamentul are 2 aparate de aer conditionat astfel incat sa puteti face o pauza de caldura croata. Marea este destul de aproape. După ce ieșim de la poartă, se deschide o priveliște frumoasă asupra munților și mării. Gazde foarte politicoase și drăguțe. Recomand din toata inima orasul si apartamentul in sine.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Dąbrowa Górnicza , Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iunie 2023
Revelatie

Vă recomandăm Apartamentul Luka din Ražanac, un oraș în care ne-am îndrăgostit de mult datorită liniștii predominante, lipsei de comercialism tipic stațiunilor mari aglomerate și vederilor frumoase ale Velebit. Apartamentul este spatios, bine intretinut si confortabil. Are tot ce ai nevoie în vacanță, adică o bucătărie și o baie bine echipate, precum și paturi confortabile. Este curat si estetic, mobila noua. La fel de important, este foarte aproape de plajă, literalmente la 5 minute de mers pe jos. În apropiere există o cafenea cu cafea delicioasă și înghețată, o piață alimentară și mici pub-uri unde puteți lua masa de prânz. Singura observație adresată proprietarilor este lipsa copertinei sau a umbrelei pe balcon....și ar fi bine să stai înainte de seară uneori Vă mulțumim foarte mult pentru șederea dumneavoastră, poate vom reveni

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
COL, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iulie 2022
Excelent!

Apartamentul este foarte mare si curat, potrivit pentru familii. proprietarii sunt foarte prietenoși și de ajutor. bucatarie foarte bine utilata - multe vase, doua frigidere, aer conditionat la ambele etaje, masina de spalat... loc de parcare, curte pentru joaca copiilor, mic magazin in apropiere si foarte aproape de plaja. marea este foarte curata.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Marin i Ines Miočić Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Suntem un cuplu tânăr cu doi copii care au investit multă dragoste și efort în aranjamentul apartamentului nostru. Am editat-o într-un mod modern, dar în același timp păstrăm elementele indigene ale zonei în care se află apartamentul. Deși nu trăim la adresa unde apartamentul este foarte bucuros să meargă la Ražanac și să petreacă timp în acest loc frumos și să inhaleze aer curat

Apartament Luka listare a fost vizualizat de 34732 ori de la 11.01.2019.