Casa mobila AnitaRažanac - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Ražanac și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Căsuțele sunt situate în Camp Planik, într-o pădure liniștită de pini, la intrarea în Ražanac. La o sută de metri de intrarea în tabără se află supermarketul Tommy (deschis de luni până sâmbătă până la ora 21, iar duminica până la ora 20) Pe lângă magazine, nu departe de tabără există și un stomatolog, farmacie, Hrvatska Pošta, Tisak, o bibliotecă, o piață de pește, o mulțime și diverse facilități de catering. Centrul orașului se află la aproximativ 400 m de intrarea în tabără. Plaja este la aproximativ 650 m. La câțiva km sunt disponibile diverse plaje. În apropiere se află Pag, Zadar, Nin, Parcul Național Paklenica... Căsuțele pot găzdui doi adulți și doi adică trei copii. Dimensiunea este de 8x4, adică 24 m2 cu o terasă de 18, adică 9 m2. Fiecare cabana are un loc de parcare in fata terasei cu o priveliste superba spre Velebit.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Se aplică condițiile evidențiate pe site-ul Planik Autokamp: https://www.planik.hr/hr/opci-uvjeti/ În general, se aplică următoarele: - pentru rezervarea cazării este necesară plata în avans în funcție de modelul de plată ales - restul sumei se plătește cu cel mult 15 zile înainte de începerea utilizării serviciului, taxa de ședere se plătește în tabără conform listei de prețuri valabile. Copiii sub 12 ani sunt scutiți de plata taxei de ședere, de la 12-18 ani plătesc 50% din impozit. Curățenia finală se percepe de către tabără în valoare de 50 EUR, indiferent de numărul total de nopți.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Se aplică condițiile evidențiate pe site-ul Planik Auto Camp: https://www.planik.hr/hr/opci-uvjeti/
Distante
  • Mare: 700 m
  • Plajă: 700 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 400 m
  • Farmacie: 400 m
  • Oficiu poştal: 400 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Alte facilitati: - internet gratuit oferit de tabara pentru vizitatori - TV - terasa cu masa si scaune - bucatarie utilata - baie cu dus - aer conditionat, posibilitate de racire, uscare aer si incalzire - lenjerie de pat proaspata - loc pentru nefumatori - foc stingător - grătar electric
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa mobila Anita
Anita Tkalčec Krznarić Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Casa mobila Anita listare a fost vizualizat de 10175 ori de la 09.07.2022.