Apartamente BilicRažanj (Rogoznica) - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 2.105 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Familia Bilić vă urează bun venit în apartamentul lor din Ražnje. Este un mic sat turistic pentru o vacanță mare în familie. Vizitați-ne și descoperiți toate farmecele unui mic oraș turistic, marea frumoasă și ospitalitatea croată. În jurul vilei Bilić există tot felul de plaje, de la nisip și pietriș la piatră și beton.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru confirmarea rezervarii este necesara efectuarea unui avans in valoare de 30% din pretul total. Restul plății se face în prima zi a sosirii dumneavoastră, în numerar. Curățenia apartamentului se taxează cu 50 EUR. Taxa de turism este inclusa in pret. Nu sunt permise rezervări pentru grupuri mari.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
in caz de anulare cu 30 de zile inainte de sosire, depozitul va fi returnat, minus comisionul bancar.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 10 m
  • Restaurant: 10 m
  • Aeroport: 25 km
  • Disco club: 20 km
  • Parcul Național: 15 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
La 15 km de Villa Bilić se află Parcul Național Krka, cu cascade frumoase, floră și faună. Parcul Național Krka este vizitat de peste 500.000 de oameni în fiecare an. Pentru nopți nebune, lângă Raznje, există clubul de noapte Aurora, unde merg tineri din toate părțile Dalmației. Se întinde pe mai mult de 250 de metri pătrați și este deschis toată noaptea. Poate preferi o cina linistita, intima cu familia...atunci trebuie neaparat sa vizitezi Rogoznica, care se afla la doar 2 km de Raznje. . Dacă nu doriți să mergeți atât de departe, atunci puteți lua cina într-un restaurant situat chiar în Ražnje. Mai multe școli de scufundări sunt active în Ražanj. Marea limpede ca cristalul și viața animalelor marine bogate garantează ore și ore de distracție bună.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Bilic
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
BISTRINCI, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2023
Perfect

Doar laude pentru acest apartament, adică pentru întreaga facilitate. Apartament foarte îngrijit și curat, cu dotări excelente. Totul este ca in poze. Felicitari gazdelor pentru amabilitatea si ospitalitatea lor.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Köln, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Bilic, August 2016
Ca un vis

Bună echipă, Există locuri în lume, astfel și așa este, și sunt cele care ar trebui să viziteze și să găsească. Separat de turismul de masă, pe scară largă, în frumosul golf, care, în dimineața arată ca un lac, apa cristalina, plaja mica cu pietriș, în armonie cu natura, plăci de beton (tipic pentru Croația) au fost plasate acolo de iubire, nu prea mare, proprietarul înființat cu un sentiment de pretutindeni pot amenaja umbrele și folosind scări chiar și copiii pot nici un pericol pentru înot. Acest sat mic, somnoros frumos numele Mezaroca se află la 2 km de Ražanj, un mic supermarket, un restaurant cu cel mai frumos apus de soare l-am văzut în toate călătoriile mele, atât în ​​mod direct sub Villas Bilic. Vila Bilic, unde am fost localizat, iese în evidență cu faptul că proprietarul vorbește însăși viața lui germană, fiul său Teo foarte bine limba engleză, și ambele au talent invitatii tai la prova vacanță lipsită de griji și liniștită. Bunul suflet al casei Bilic este o casnică Ifeta. 24 de ore pe zi este disponibil pentru toți oaspeții, indiferent de naționalitate, pe deplin admis. puritatea sa este confirmată zilnic, așternut ei este atât de alb încât nu am văzut niciodată un astfel de miros de foi și la fel, și într-un flash înapoi la copilărie. Așa că uite și camere. Noi (silențioase), aparate de aer condiționat pentru a fi in fiecare noapte de îngrijire pentru un somn bun. bazin nou, cu o terasă mare, din care de la leželice fără obstacole vedere spre golf de neegalat este cel mai frumos pe acest loc minunat. Acest loc să plece, să plece pe șosea Rogoznica, este ușor de a negocia cu barca de taxi în doar zece minute, un mol este de la vila la doar câțiva metri. Ce mai caută să o găsească în Rogoznica. mic magazin pentru articole de uz casnic și piața de pește în cazul în care vă puteți cumpăra în mod convenabil de pește, care este apoi seara am fost pregătirea pe grătar cu Stipe. Stipe pentru eveniment gratuit, puse la dispoziție lemn de măslini pentru surcele și Ifeta utile disponibile cu sfaturi despre preparare. Vă mulțumesc pentru această vacanță minunată!

Recomandat pentru : Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Bilic, Iulie 2016
Toată lauda și recomandări 100% !!!!!!!

Un loc minunat să se odihnească trupul și sufletul. Cazare și mai mult decât excelent. Apartamente de lux, cu vederi frumoase (mai ales mușcătura soarelui). Este deosebit de bun înot la piscină la apusul soarelui !!! Proprietarul este extrem de prietenos și de ajutor. Recomandarea pentru oricine care vrea să se odihnească !!! Suntem aici să se odihnească, iar anul viitor !!!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Teo Bilić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Bilic listare a fost vizualizat de 67135 ori de la 19.06.2015.