Apartamente InesRogoznica - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 866 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

DISCOUNT în iunie și septembrie! Casa noastra, cu o vedere frumoasă la Marea Adriatică albastru, situat într-o zonă liniștită a Rogoznica (Lozica IV), care este excelent pentru o vacanta adevarata. Noi oferim oaspeților noștri de cazare confortabilă în 6 apartamente bine echipate de diferite dimensiuni (mici pentru 2 persoane, Studio pentru 2 persoane și 2 mari pentru 4 persoane cu dormitor separat). Toate apartamentele noastre sunt aerisite, luminoase și mobilate cu gust. Fiecare apartament are o intrare separată, o terasă, acces gratuit la internet (Wi-Fi), aer condiționat, baie cu duș și o bucătărie complet utilată. Pe fiecare terasa este o masă cu scaune și umbrelă. Prosoape și pături, săpun, prosoape de bucătărie, bureți pentru spălat vase obținute în fiecare apartament. Oaspetii nostri au locuri de parcare gratuite in apropierea casei. Plaja Rocky, precum și pietricele plajă, cu ape limpezi ca cristalul sunt la o scurtă plimbare de la apartamentul nostru. Centrul orașului, cu restaurante, cafenele, magazine și activități pentru copii este o plimbare de 20 de minute de-a lungul coastei.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Oferim reduceri în iunie și septembrie!
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 700 m
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 1.5 km
  • Banca: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Staţie de autobuz: 1.5 km
  • Aeroport: 27 km
  • Port: 1.5 km
  • Disco club: 1.5 km
  • Parcul Național: 50 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pe lângă casa avem o verandă separată cu pereți de sticlă, cu o terasă mare și grătar. Noi oferim utilizarea gratuită a 4 biciclete. Avem un platou pe plaja, cu o umbrelă de soare și scări pentru a intra în mare, care este la dispoziția oaspeților noștri. Pentru oaspeții mici, avem o trambulină, tobogan, leagăne și o grădină mare, în cazul în care acestea pot juca fără nici o grijă în trafic.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ines
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2, August 2021
Laudă

Tocmai ne-am întors din vacanță de la apartamentul Ines și avem doar laude pentru apartamente și gazde. Totul este curat, ordonat și echipat. O locație ideală pentru toți cei care doresc liniște, cu o sursă de divertisment (aproape de Primosten și Trogir) la îndemână.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Čakovec, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2, August 2019
Relaxare și odihnă în frumoasa Zecevo

În ultimii 2 ani am fost în vacanță aici, un loc mic, liniștit, departe de centrul orașului Rogoznica, aproximativ 30 de minute de mers pe jos de mare. Apartamentele sunt frumoase, curate și îngrijite, cu o vedere frumoasă la mare. În curte există o trambulină și leagăn și o verandă de sticlă cu grătar. Ceva pentru toată lumea. Despre gazde sunt disponibile doar cuvinte de laudă, oameni extrem de amabili, amabili, prietenoși, mereu disponibili. Cu siguranță o recomandare dacă doriți să petreceți o vacanță plăcută și relaxantă și dacă doriți să petreceți mai activ, puteți conduce către Primosten sau Sibenik. Salutări din partea familiei Jakešević și pug-ul lor 😁

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Rogoznica, Polonia
Foarte bine (4/5) A rămas în Apartamente Ines, Iulie 2018
Tadzio, cu familia mea

Apartamente foarte curat, așa cum este descris. Plaja stâncoasă, cu coborâre pe scară, dar în centru este o plajă frumoasă, cu o coborâre ușoară. Există baruri pe plajă. Locul este recomandat persoanelor care se bucură de pace. Perfect pentru familiile cu copii. Singurul dezavantaj al camerei este că ei nu au un televizor, dar în general îl recomand.

Recomandat pentru : Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Persoane cu handicap,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Obitelj Jakesevic Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Daneză,
Mai multe despre proprietar

Suntem disponibili 24 de ore pe zi, iar noi întotdeauna încercăm să facem tot posibilul pentru a oferi un sejur confortabil pentru oaspeții noștri. Ne place ospitalitatea și confortul de apartamentele noastre, mulți clienți vin înapoi și în fiecare an și ne recomanda altora. Bine ați venit la Apartments Ines \\\\ \\\\ în Rogoznica! Confortul dumneavoastra este scopul nostru!

Apartamente Ines listare a fost vizualizat de 45821 ori de la 04.06.2016.