Apartamente LavandaRogoznica - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele noi și echipate modern Lavanda sunt situate într-o zonă liniștită și atractivă din Rogoznica. Puteți ajunge în centrul orașului Rogoznica în 10 minute, mergând de-a lungul coastei, care se află la doar aproximativ 150 de metri de apartament. De-a lungul promenadei, precum și în centru, există numeroase restaurante și facilități interesante care, alături de mare limpede și mâncare delicioasă, vor completa experiența acestui mic oraș dalmat. Cea mai apropiată plajă este la 4 minute de mers pe jos de apartament. Oaspeții apartamentului au la dispoziție și un grătar unde pot pregăti pește proaspăt și alte mâncăruri. Oaspetii au la dispozitie doua unitati de cazare cu terasa cu vedere la mare si la Rogoznica. Unitățile de cazare au intrări exterioare proprii care permit intimitate deplină.Prețul include parcare, internet, aer condiționat și taxa de turism.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Anularea apartamentului este posibilă cu șapte zile înainte. La rezervare se face un avans în valoare de o noapte. Avansul se returnează în caz de anulare în termenul convenit. Taxa de rezidenta inclusa in pret. Sejur minim 6 si 9 luni, 4 nopti. Sejur minim 7 si 8 luni, 4 nopti.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Rambursarea avansului este posibilă dacă acesta este anulat înainte de termenul convenit, acesta este plătit în contul părții care anulează.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 1.2 km
  • Banca: 1.2 km
  • Oficiu poştal: 1.2 km
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Aeroport: 21 km
  • Port: 1 km
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 1.2 km
  • Parcul Național: 10 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Băutură de bun venit. O cină cu gazdele este inclusă în preț.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Lavanda
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2022
Toate recomandările

Toate laudele și recomandările pentru super gazde: Katica, Darko și Matej. Prietenos, primitor și cu adevărat de ajutor. Au fost acolo pentru noi din prima până în ultimul moment. Ne-au primit bun venit și ne-au ajutat să ne ducem lucrurile. O băutură de bun venit și dulciuri ne așteptau în apartament. Apartamentul este complet utilat, nu lipseste absolut nimic. Este curat, ordonat si functional. Terasă mare cu vedere la mare. Plaja este la maxim 5 minute de mers pe jos de apartament. La final, gazdele ne-au pregătit o cină delicioasă, iar la plecare am primit cadou lichior de casă și i-am oferit bebelușului nostru o jucărie. Încă o dată, toate laudele pentru acești oameni minunați și caldi și pentru apartament.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Gliwice, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2022
Un sejur grozav!

Recomand aceste apartamente. Totul este grozav, aproape de o plajă frumoasă, apartamente noi, foarte curate, totul este în ele. Gazdele sunt drăguțe și foarte utile.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Komenda, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2022
Să mergem la mare

Apartamentul este nou si foarte bine decorat. Gazdele sunt super prietenoase, aveam tot ce ne trebuia pentru o vacanta, plaja este aproape, marea chiar curata.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Katica Pekic Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Lavanda listare a fost vizualizat de 20514 ori de la 19.05.2022.