Apartamente MihanovićRogoznica - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Dezastru 1/5
Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 900 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 1 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 1.2 km
  • Port: 90 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mihanović
Comentarii
Dezastru 1/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Dezastru (1/5) A rămas în A6, August 2023
Atenție oaspeții

Am stat în apartament la începutul lunii august 2023. Apartamentul nu avea aer condiționat și acoperiș, tavanul curgea, terasa era inundată și curgea, a suferit un șoc electric la mașina de spălat vase, mobilier dărăpănat, unele complet nefuncționale. , bucatarie neutilata, lipsa prosoape si lavete de bucatarie, aparatura de curatenie. Curățenia apartamentului nu este satisfăcătoare. Gazde extrem de neprietenoase. Dorim să avertizăm potențialii viitori oaspeți.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Raspunde

Conform descrierii tale, ai stat pe plajă. Un apartament fără acoperiș, foarte interesant. Este un fapt interesant că ai stat zece zile fără nicio plângere și apoi ai scris recenzii proaste când ai ajuns acasă. In ceea ce priveste dotarea si mobilierul, ati avut o privire asupra apartamentului pe care il inchiriati, vi s-au pus la dispozitie poze de mai multe ori, iar starea este vizibila si pe anunt in sine. Cât despre terasă, imaginați-vă că este apă după ce plouă și că apa este măturată. În locul tău în Zagreb, cu siguranță nu plouă și terasa nu este măturată după precipitații. Cât despre greva profesională, felicitări pentru că ai supraviețuit. Și în ceea ce privește prietenia.. La comportamentul și cererile tale, puțini oameni vor rămâne într-o dispoziție prietenoasă. Vă recomand să nu plecați în vacanță pentru că e cald la mare, sunt țânțari, sunt alți oaspeți și trebuie să plătiți apartamentele.

Milenka Mihanović
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Salutări calde. Numele meu este Milenka. Eu și familia mea vă vom fi gazde. Locuim intr-un mic oras turistic, Rogoznica. Rogoznica este situată departe de cunoscutele orașe dalmate; Šibenik, Trogir și Split. Ne ocupăm de turism și ospitalitate. Sperăm ca șederea dumneavoastră în apartamentele noastre și în locul nostru să fie plăcută și frumoasă.

Apartamente Mihanović listare a fost vizualizat de 6390 ori de la 15.04.2023.