Apartament KathaRovanjska - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Bine ați venit în orașul turistic pașnic Rovanjska. Katha Apartment este modern și mobilat confortabil. Bucurați-vă de seri de vară plăcute, restaurante în apropiere sau grătar în grădina proprie. Excursii la diverse parcuri naționale sunt disponibile: Starigrad Paklenica, Lacurile Plitvice, Insulele Kornati, râul Zrmanja, Parcul Național Krka, frumoasele grădini de măsline Lunjski de pe Insula Pag, etc.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans este de 20% din prețul total, plătibil în contul bancar. Restul sumei se plătește la sosire. Rezervarea apartamentului este confirmată prin avans. Ora de sosire este de la 15:00, ora de plecare este până la 10:00. Taxa de călătorie nu este inclusă în preț.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 60 m
  • Doctor: 3 km
  • Farmacie: 3 km
  • Banca: 90 m
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 8 km
  • Aeroport: 30 km
  • Parcul Național: 9 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Katha
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2023
Vacanță de vară liniștită și relaxată

Ne-am petrecut vara în apartamentul Katha în iulie. Ne-a întâmpinat o gazdă foarte prietenoasă, doamna Dubravka, care vă stă la dispoziție, dar discretă. Apartamentul este foarte ordonat, cu toate electrocasnicele necesare, iar noi am fost intampinati cu o bautura rece (bere, apa, suc) si dulceata de smochine de casa in frigider. O curte mare, frumos decorată, cu un grătar, o bancă de beton, ideală pentru întâlniri de seară și un duș solar. Plaja este la cinci minute de mers pe jos de apartament și există o mulțime de locuri la umbră. Trei cafenele, două magazine, două brutării, localnicii vând fructe și legume pe plajă. Un loc ideal pentru a vizita Velebit, Parcul Național Paklenica. Excursii cu barca de la Starigrad Paklenica la canionul Zrmanja și la Novigrad.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
75248 Ölbronn, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Septembrie 2018
Vacanță relaxată

Apartamentul are o locație convenabilă și liniștită. La doar câteva minute de plajă. Există 2 magazine mici pentru cumpărături în apropiere și 2 restaurante bune. Camerele sunt moderne, curate și bine întreținute. Chiar și zona exterioară cu grătar și șezuturi frumoase vă invită să vă lăsați. Sunt recomandate destinații de excursie spre Zadar și Sibenik, precum și pentru diverse parcuri naționale, Cunoscut și în Munții Velebit prin filmele Karl May. Ne-am simțit întotdeauna foarte confortabili și cu siguranță ne vom reveni.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Unterreichenbach, Germania
Foarte bine (4/5) A rămas în A4, Iunie 2019
Vacanță frumoasă în Rovanjska

Am fost de 6 ori la Apartman Katha din Rovanjska și sperăm că va fi a 7-a oară în 2020. Numai asta este dovada că te poți simți ca acasă aici. Ne place să fim aici și să ne simțim foarte confortabil. Unitatea de cazare este curată și îndeplinește toate așteptările, dar în climatul de sud petreci mult timp în exteriorul îngrijit. Mai multe locuri unde să stai și un grătar te invită să rămâi, dar, de asemenea, un dispozitiv FS este disponibil și afișează, de asemenea, canale germane. De remarcat în mod deosebit este amplasarea convenabilă a proprietății, la doar câțiva pași spre zona de baie, există și două mici magazine alimentare în imediata apropiere, iar cei care nu doresc să gătească au la dispoziție două restaurante bune. Pentru explorările cu mașina, conexiunea de transport este de mare avantaj, așa că puteți folosi drumul de coastă care duce prin Rovanjska spre nord, folosiți intrarea pe autostradă la periferia spre Zagreb sau Split sau pe drumul de țară către Zadar, la aproximativ 30 km, cu un port de feribot și mai frumos Conduce orașul vechi Drumul spre interior este, de asemenea, interesant, deoarece puteți ajunge la Munții Velebit, care se desfășoară paralel cu coasta. Locațiile de filmare pentru filmele Karl May realizate în anii '60 sunt deosebit de interesante acolo. Există, de asemenea, mai multe parcuri naționale la îndemână, iar după o zi plină de evenimente, vă bucurați să vă întoarceți la casa dvs. bine îngrijită și să vă bucurați de un pahar de vin roșu în timp ce stați în grădină. Apropo, fără mulți turiști!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Dubravka Daubner Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Germană,
Apartament Katha listare a fost vizualizat de 16165 ori de la 16.02.2020.