Casa mobila Mare BluRovanjska - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Descriere detaliata

Casa mobila Mare blu este situata in orasul Rovanjska, in tabara Tamaris, la 70m de mare. Contine 34m2 de spatiu de locuit si 18m2 de terasa. Aceasta casa de 54 m2 are un interior scandinav cu culori si materiale naturale, pentru a oferi un sejur armonios si relaxant. Un dormitor are un pat dublu (160 x 200 cm), iar a doua cameră are două paturi (80 x 200 cm). Toate camerele au televizor. Livingul este combinat cu bucataria si sala de mese. Bucătăria mare este deschisă și complet echipată pentru toate nevoile dumneavoastră de gătit - cu un aparat de cafea Krups, condimente de bază (ulei, ulei de măsline, sare, piper, oțet), mâncăruri de cea mai bună calitate, aparate precum prăjitor de pâine și blender și un maşină de spălat vase. Casa noastră mobilă este dotată cu numeroase dispozitive și funcționalități moderne, cum ar fi SAT TV, aer condiționat și internet wireless.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Trimitem oaspeților confirmarea rezervării după achitarea avansului de 30% în contul bancar. Sosirea oaspeților este de la ora 15:00, iar plecarea este până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Dacă oaspetele dorește să anuleze rezervarea, avansul este rambursat integral dacă anularea este de 60 de zile sau mai mult de la data sosirii. Daca rezervarea este anulata la 30-60 de zile de la data sosirii, pastram 50% din avansul. Dacă rezervarea este anulată în termen de 30 de zile de la data sosirii, reținem integral avansul.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 70 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Staţie de autobuz: 30 km
  • Aeroport: 30 km
  • Parcul Național: 8 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Oferim oaspeților gratuit lenjerie de pat, prosoape, gel de duș și șampon de păr, hârtie igienică, precum și o sticlă de vin și apă de bun venit.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa mobila Mare Blu
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Obitelj Miletic
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Casa mobila Mare Blu listare a fost vizualizat de 3318 ori de la 29.06.2023.