Apartamente KolićDugi otok Savar - Insule croate

preț de la LEI 1.781 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente cu aer condiționat, situate direct la mare, cu vedere la mare. Etajul 1, AP4 2, suprafata aprox 60 mp, 2 dormitoare cu pat matrimonial si pat suplimentar pentru 1 persoana, living cu bucatarie si sufragerie, canapea, masa si scaune, aragaz, cuptor, frigider cu congelator, baie (cadă, toaletă) , dimensiunea balconului aproximativ 10 mp. Mansarda, AP4 2, suprafata aprox 55 mp, 2 camere cu pat matrimonial si pat suplimentar pentru 1 persoana, living cu bucatarie si sufragerie, canapea, masa si scaune, aragaz, cuptor, frigider cu congelator, baie ( dus, toaleta), suprafata balcon aprox.10 mp. parter, 1 garsoniera AP pentru 2 persoane, suprafata aprox.30 mp. Living si dormitor cu bucatarie si sufragerie: pat matrimonial, canapea, bucatarie si sufragerie, masa si scaune, aragaz, cuptor, frigider cu congelator, baie (twc), terasa de cca 10 mp.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru confirmarea rezervarii este necesara plata unui avans, aproximativ 30% din suma totala. Check-in: de la 4:00 p.m. Check-out: până la ora 10:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 50 m
  • Alimentara: 4 km
  • Restaurant: 4 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Acostare pentru barca la cerere. Toate apartamentele au internet (wi-fi). Animalele de companie sunt binevenite în cele două apartamente mai mari! Oaspeții noștri pot închiria caiace pentru 2 persoane și plăci de SUP.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Kolić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Weißenhorn , Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iunie 2022
O vacanță minunată în paradis

Amplasarea apartamentului este de vis! Chiar la mare, super liniste si ai o priveliste fantastica din balcon! Proprietarul locuiește la parter în casă nu te deranjeaza deloc! Super drăguț, util și ocazional surprize cu un grătar. Ne-am bucurat foarte mult de timpul petrecut acolo și ne-am întoarce într-o clipă. Eram doar doi in apartament, cuplu cu copii si el ok.. Trebuie să mergi în alte locuri pentru cumpărături și pentru a lua masa, dar știi deja asta dinainte.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Gniezno, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iunie 2020
Sărbători 2020

Loc fantastic. Calmați liniștit delfinii de mare. PARADIS. Gazda are grijă de oaspeți, un loc pentru oamenii care iubesc natura.

Recomandat pentru : Persoanele în etate, Romantici,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Sandra Kolić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Apartamente Kolić listare a fost vizualizat de 82573 ori de la 14.05.2014.