Apartamente MariaSavudrija - Istria

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Savudrija și regiunea Istria !
Descriere detaliata

APP1 2 2: Apartament complet echipat modern, primul rând la mare. Apartamentul are un dormitor cu pat dublu, living cu două paturi suplimentare, bucătărie, hol, baie și terasă cu vedere la mare. Facilitatea este situată într-un loc liniștit Zambratija, pe mare, departe de centrul Umagului la 4 km, conectat printr-un tren turistic și o promenadă de-a lungul coastei, puteți ajunge în centrul orașului în 20 de minute. Apartamentul are aer condiționat, TV prin satelit, bucătărie, frigider, internet wireless și loc de parcare. Posibilitatea de a folosi gratar. APP 2 2 1: Apartament nou construit, situat pe primul rând spre mare, cu o terasă mare, dormitor cu pat dublu și terasă, living, bucătărie, baie cu toaletă și o terasă mare cu vedere la mare. APP3: studio confortabil, complet echipat cu bucătărie modernă, aer condiționat, pentru două / trei persoane, care are tot ce aveți nevoie pentru vacanța dvs. în primul rând la mare. Apartamentele Maria sunt locul ideal pentru vacanță.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans se face în avans. Check in 15h, check out 10h. Taxa de persoană suplimentară este de 10 euro pe zi Taxa de animale acceptate este de 10 euro pe zi
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Plata în avans este rambursată din cauza unor situații extraordinare, adică dacă frontierele rămân închise în momentul în care oaspetele a rezervat cazare.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 4 km
  • Alimentara: 30 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 4 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 4 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Umag vă oferă o mână de activități pe care le puteți face în timpul liber, cum ar fi ciclismul, vă oferim posibilitatea de a închiria o bicicletă în timpul sejurului cu noi. De asemenea, la doar 12 kilometri distanță se află cel mai mare parc acvatic din Croația, Istralandija, care oferă divertisment pe tot parcursul zilei. De asemenea, vă putem ajuta să organizați excursii de o zi cu barca de-a lungul întregii coaste istriene.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Maria
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ząbki , Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, August 2021
Apartament Maria

Am petrecut o vacanță frumoasă cu proprietari drăguți. Vă recomand un apartament, aproape de mare într-o zonă liniștită. Ne propunem să revenim aici anul viitor.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Weilheim, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2020
Proprietar foarte frumos, apartament grozav!

Vă putem recomanda cu siguranță acest apartament! Plaja este foarte aproape, cu copiii este locul potrivit! Proprietar foarte frumos!

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
München , Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2020
Proprietari foarte drăguți

Suntem încântați de acest apartament și vedere la mare! În apartament există tot ce ai nevoie pentru vacanța ta. Parcare foarte bună chiar în fața ușii! În 10 minute cu mașina puteți merge la cumpărături în Umag, există piețe mari precum Kaufland !, Lidl, Plodine și Spar! Este, de asemenea, o vacanță perfectă pentru copii, nu chiar atât de departe există un parc alpinism, iar la 20 km există un parc acvatic minunat! Proprietarii casei sunt oameni foarte prietenoși și drăguți! Multumesc din nou pentru o vacanta atat de minunata!

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Salut

Mulțumesc pentru aceste cuvinte frumoase. Ne eliberează, că vă distrați Lg gam. Iarbă

Petra Travaš Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, suntem o familie care se ocupă de mult timp de turism și cazare privată, apartamentele noastre fiind situate în Zambratija și Umag. Toate apartamentele sunt dotate cu tot ce este necesar pentru a vă face șederea cât mai plăcută Bine ați venit la App Maria

Apartamente Maria listare a fost vizualizat de 68215 ori de la 02.07.2015.