Apartament BombonSelce - Kvarner

preț de la LEI 2.229 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament modern echipat pe două etaje (casă decomandată la rând) cu terasă proprie în orașul vechi într-o locație foarte liniștită și la doar 50 m distanță de centru, în apropiere de supermarketuri, oficii poștale, case de schimb valutar, cafenele și restaurante. distanță de plajă 100 m. La etajul superior există un dormitor cu un pat dublu 160x200 și o baie, iar la etajul inferior există un living cu o bucătărie și o canapea de colț care este folosită ca pat suplimentar 160x200 . Apartamentul este complet echipat cu totul pentru o vacanță plăcută. În fața intrării se află o terasă de 10 m2 care poate fi folosită ca sufragerie de vară sau ca loc de relaxare. Fumatul nu este permis în casă Animalele de companie nu sunt permise. Pentru oaspeți este asigurată parcarea pentru un vehicul, la 5 minute de mers pe jos de apartament. După plecarea oaspeților, apartamentul este dezinfectat în detaliu și se iau toate măsurile pentru a proteja oaspeții de infecții. În caz de nevoie, există asistență medicală în apropiere, disponibilă nonstop.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Depozitați în momentul rezervării 20% din prețul total care trebuie plătit în cont, diferența pe care o plătește oaspetele la sosire în numerar. Rezervarea poate fi anulată cu 30 de zile înainte de sosirea programată cu rambursarea depozitului, anularea în termen de 30 de zile depozitul este nerambursabil Depozit de 200 de euro la sosire pentru eventuale daune sau defecțiuni ale dispozitivelor, care este returnat integral dacă există fără daune sau avarii.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 60 m
  • Plajă: 60 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 60 m
  • Doctor: 70 m
  • Farmacie: 50 m
  • Banca: 50 m
  • Oficiu poştal: 80 m
  • Staţie de gaz: 500 m
  • Aeroport: 30 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Bun venit Băutură Jocuri de societate
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Bombon
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Varaždin , Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2020
Apartament superb

Apartament frumos, bine echipat. Recomandat cuplurilor care caută o vacanță liniștită. Proprietarul este amabil și simpatic.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Třinec, Cehia
Foarte bine (4/5) A rămas în A2+2, Iulie 2019
Vacanță minunată!

Am stat în apartament în iulie. Vorbeste cu doamna Ines perfecta. Am scris SMS, ne-a descris drumul și ne-a salutat frumos. Apartament exact așa cum este descris, deși mic, dar frumos și curat !! Dormitorul de la etaj unde dorm doi adulți și la parter, în sufragerie, cu canapea extensibilă, în care două persoane dorm confortabil. Apartamentul se află într-o stradă liniștită, dar la doar câțiva metri de centru și de port. Frumoasa plajă de nisip potrivită copiilor mici este puțin mai departe decât menționat, la aproximativ 10 minute de mers pe jos. (Din păcate, în sezon, capul în cap și, prin urmare, mai degrabă împrumutăm șezlonguri pentru a avea spațiu.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Bombon, Iunie 2019
Revizuirea șederii

Un spatiu minunat, proiectat si folosit pana la ultimul centimetru, curat, ordonat si foarte confortabil sa stai. Un proprietar excepțional de prietenos și prietenos care, oferind un apartament, se gândea la cel mai mic detaliu, precum și la nevoile fiecărui oaspete, așa că nu știu cine l-ar lăsa indiferent. Absolut merită numele de Bombon și cu siguranță ne vom întoarce. Singurul "defect" este un vecin usor de tare ... bine ingrijit, dar cu siguranta coplesitor, astfel incat nu exista somn lung

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Ines Krivak Bolanca Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Social, fericit, ospitalier

Apartament Bombon listare a fost vizualizat de 45503 ori de la 08.05.2018.