Casa mobila ViviSelce - Kvarner

preț de la LEI 3.468 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Selce și regiunea Kvarner!
Descriere detaliata

Oferim cazare în case mobile nou-nouț superb echipate în Selce, tabăra Selce (Crikvenica Adriatică). Casele noastre mobile sunt situate în poziții premium, chiar lângă un complex nou frumos de bio-piscine pe două cascade. Confortul unui hotel în natură în cabanele noastre vine cu vedere la mare. Casa este conceputa pentru 6 persoane, complet utilata, fiecare cu doua dormitoare separate, fiecare cu baie, sufragerie, bucatarie complet utilata (chiar si dupa standardele Masterchef), iar ca cireasa de pe tort o frumoasa terasa cu mobilier de lounge si masa pentru pranz. . Pace, ciripitul păsărilor, apropierea mării și a piscinei... nu vi se pare o vacanță?

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Fii ca acasă, relaxează-te și bucură-te de noile noastre căsuțe. Check-in de la 14:00, check-out până la 10:00. Cheile se ridică la recepție, unde se plătește atât taxa turistică, cât și taxa turistică, care nu este inclusă în preț.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Depozitul este rambursabil dacă este anulat cu 30 de zile înainte de sosirea programată.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 200 m
  • Farmacie: 800 m
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Aeroport: 23 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Din tabără până în Selce există o frumoasă promenadă și la doar 5 minute de mers pe jos până la Selce unde vă puteți bucura de restaurante, brutării, magazine, cine pescari. Plaja este cu pietriș și pavată, cu posibilitatea de a închiria șezlonguri, umbrele, hidrobiciclete, echipament de scufundări...
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa mobila Vivi
Ivan Jurkovic Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Franceză, Slovenă,
Casa mobila Vivi listare a fost vizualizat de 11227 ori de la 03.06.2022.