Apartamente Villa PetraSelce - Kvarner

preț de la LEI 1.114 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele de diferite dimensiuni sunt situate într-o casă de familie situată pe una dintre străzile mai frumoase și mai liniștite din Selc, o așezare care face parte din orașul Crikvenica, la doar aproximativ 250 m distanță sau la aproximativ 3-4 minute de mers pe jos până la mare. si plaja. Se ajunge foarte usor la casa si nu este greu sa o gasesti, prin iesirea din drumul principal dupa statia de autobuz in directia spre mare. Casa este la aproximativ 350 m de centrul orasului Selce, sau la aproximativ 5 minute de mers pe jos, unde sunt magazine, piata Konzum, oficiu postal, case de schimb valutar, farmacie, centru de informatii turistice, restaurante, cafenele, patiserii, magazine de suveniruri. , port. Cel mai apropiat restaurant se afla la aproximativ 200 m de casa, precum si un mic magazin. La aproximativ 100 m de casă se află și o mică clinică, în timp ce clinica turistică și camera de urgență sunt în centrul orașului Crikvenica. Centrul orașului Crikvenica este la aproximativ 3 km, la care se poate ajunge printr-o promenadă de-a lungul mării. Pe cea mai apropiată plajă există un centru de scufundări cu toate facilitățile însoțitoare, la doar aproximativ 250 m distanță sau la 3-4 minute de mers pe jos de casă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru confirmarea rezervării este necesară o plată în avans de 30% din prețul total al unității de cazare. Suma rămasă din prețul de cazare se plătește direct în casă exclusiv numerar la sosire și check-in. Prețurile publicate sunt valabile pentru 4 sau mai multe nopți. Pentru 1-3 nopți, care sunt o excepție când este acceptabil, prețul publicat este majorat: pentru un sejur de 1 noapte 50%, pentru un sejur de 2 nopți 30%, pentru un sejur de 3 nopți 20%. În apartamentele noastre, la un cost suplimentar de 10 EUR pe zi, este posibil să primiți un animal de companie (max. 1 mai mic), cu respectarea strictă a regulilor casei privind păstrarea animalelor de companie în apartamente. Check-in: după ora 14:00 în ziua sosirii, Check-out: până la ora 10:00 în ziua plecării. Doar oaspeții înscriși într-un anumit apartament pot sta în unitatea de cazare. Nu este permisă șederea sau vizitele oaspeților din alte apartamente din casă sau orice vizite ale altor persoane în unitățile de cazare sau în mediul casei. Nu acceptăm rezervări de grup pentru cazarea în mai multe apartamente în același timp.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Prin plata avansului se accepta oferta pentru perioada rezervata de sejur si se confirma rezervarea. Restul pretului sejurului conform ofertei acceptate se achita la casa exclusiv cash imediat la sosire si check-in. Modificările ulterioare ale ofertei acceptate și rezervarea confirmată pentru perioada de ședere rezervată din ofertă nu sunt posibile. În cazul anulării unei rezervări confirmate din orice motiv, plata în avans este o taxă de anulare către chiriaș pentru rezervarea anulată.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 100 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 3 km
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 3 km
  • Gară: 35 km
  • Aeroport: 25 km
  • Port: 7 km
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 3 km
  • Casino: 3 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Utilizare gratuită nelimitată a internetului (Wi-fi). Posibilitatea folosirii centrului de fitness amenajat si dotat modern doar pentru oaspetii casei contra cost in sezonul de varf. În afara sezonului de vârf, utilizarea centrului de fitness este inclusă în prețul sejurului. Posibilitatea folosirii gratuite a gratarului de gradina de comun acord cu proprietarul casei, cu curatenie obligatorie de catre utilizator dupa utilizare. Se asigură parcare gratuită în curtea închisă, împrejmuită și păzită a casei, care se află sub supraveghere video, pentru 1 vehicul personal per apartament. Pentru fiecare vehicul suplimentar, există posibilitatea de parcare gratuită pe drum în fața sau în apropierea casei. Posibilitatea de a organiza transferuri de la si catre aeroporturi.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Petra
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Petra & Dario Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Aveți grijă de șederea dvs. plăcută în Villa Petra de gazdele, sora dvs. Petra Jernmark și de fratele lui Dario Štrljić. Petra este profesor de limbă engleză și germană, Dario este avocat. Am fost în compania de închiriere de familii din 2007. Experiența îndelungată și impresiile pozitive ale foștilor oaspeți care vin înapoi la noi sunt, de asemenea, o garanție a șederii dvs. plăcute în apartamentele Villa Petra.

Apartamente Villa Petra listare a fost vizualizat de 114753 ori de la 21.06.2015.