Apartament MarinaŠibenik - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.856 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Šibenik și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Într-o parte liniștită a orașului sunt 3 apartamente de închiriat, fiecare special separate. Apartamentele sunt recent decorate și sunt situate la aproximativ 600 de metri, sau o plimbare de 10 minute de centrul orașului și de plajă. Apartamentele sunt situate la 200 de metri de centrul comercial Lidl. Casă de vacanță 1 (4 persoane) are un dormitor cu pat dublu, baie-WC, terasa mare aproximativ 40 de metri patrati, bucatarie si sala de mese, și living cu două paturi suplimentare, aer condiționat, satelit TV-gheață, wi-fi, împrejmuită parcare. Apartament 2 (pentru 4 persoane) are un dormitor cu pat dublu, baie si doua grupuri sanitare, doua terasesvaka aproximativ 8 metri patrati, bucatarie si sufragerie si living cu două paturi suplimentare, aer condiționat, satelit TV-gheață, wi-fi, parcare închisă. Casă de vacanță 3 pentru 4 persoane. Apartamentele sunt situate la parter și sunt dotate cu toate ustensilele de bucătărie, ceainic electric, lenjerie de pat, prosoape și uscător de păr. Șantierul este utilizarea unei grădină mare hacienda și fântână, grătar, trambulină și jucării pentru copii.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
Extra oferta
Pretul si include o băutură de bun venit, și bunătate și o mică surpriză gazde. Închiriere de biciclete și produse de ulei de măsline, vin, coniac, cireșe, nuci, smochine locale uscate. Curățare și alte activități incluse în preț. Pentru a inchiria un apartament este necesar de a pre-pay de rezervare, precum și pentru eventuale reduceri pentru cazare contactate prin intermediul unor chestionare. Sosirea la apartament, după 13, 00 ore și du-te până la 10, 00 ore.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Marina
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Katowice, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Marina, August 2016
locație excelentă și proprietarii foarte bune.

Bună seara. Apartament recomandabil. Toți sunt de acord cu avizul emis. Locuinta este o familie de două generații. Tatal meu este omul proprietarului, rzeczliwy ne regaled cu persoana sa și pregătirea culinară a peștelui. Proprietarul și soția sa foarte mare ajutor nu numai în selectarea de locuri de explorat, dar și în situații dificile. (Asistenta cu comanda piese pentru masina la preturi atractive). Ați równeż produse proprii: vin acasă, a făcut coniac (pur, cires, nuc, wiśnowa) și ulei. Gust și preț recomandat. Apartamentul se afla la marginea Vodice, în cazul în care aproape de Lidl 200 m și la o mare plajă în Tribunji unde vă puteți lăsa fără mașină taxa de jucărie și se bucură pe deplin de atracțiile mării. Centrele de și zona înconjurătoare, sunt peste tot plătite opririle costă 25 kuna pe zi în august și iulie. PS możlwość Prețul negocjaci al sejurului dumneavoastră. Dupa aceea totul intim și poate fi aranjat.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Aro Bongo Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată,
Apartament Marina listare a fost vizualizat de 11850 ori de la 08.08.2015.