Apartament SmokvaŠibenik - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Šibenik și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

App Smokva este situată la intrarea în Sibenik, la aproximativ 10 minute de plajă, centru, orașul vechi și totuși suficient de departe pentru o vacanță liniștită. Aplicația este echipată modern și funcțional pentru un sejur confortabil. Se asigura loc de parcare, terasa pentru cazare afara, servim micul dejun la aranjare cu oaspetii. Toate informațiile despre vizitarea orașului, a Cetății și a altor obiective turistice vă vor fi disponibile de către gazde. Aplicatia are aer conditionat, wifi, tv cu programe straine. La aproximativ 10 minute cu mașina de tot ce este interesant de vizitat în jurul orașului. La doar câteva minute de frumoasa plajă a orașului, cu vedere la oraș și la canal. În cadrul plajei există o facilitate pentru a savura o cafea sau dacă sunteți pentru o noapte în oraș vă puteți bucura de clubul de noapte din cadrul acesteia.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Preferăm plăți în cont, plata în avans de 20% din sumă se plătește în avans. Taxa turistica inclusa in pret. Sosire 14 ore Plecare 11 ore
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 1 km
  • Plajă: 1 km
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 600 m
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 1.5 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Gară: 3 km
  • Aeroport: 55 km
  • Port: 5 km
  • Activităţi sportive: 600 m
  • Disco club: 1.2 km
  • Casino: 2 km
  • Parcul Național: 15 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Îi întâmpinăm pe toți oaspeții noștri cu lichioruri și țuică de casă, gustări delicioase de casă și un cadou de lăsat. Prin aranjament servim micul dejun, versiunea standard, legume si shake-uri sanatoase de proteine. Pretul include doua biciclete pentru turism si echitatie.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Smokva
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră+1, August 2022
Plăcut și relaxat

Apartamentul este in stare excelenta, frumos si nou mobilat cu toate cele necesare. Aerul condiționat și WiFi funcționează excelent. Este nevoie de aproximativ 15 minute până la plajă și oraș, care este ideal pentru o plimbare relaxată. Aveam biciclete la dispozitie, iar magazinul se afla in imediata apropiere. Gazdele sunt extrem de prietenoase, de la sfaturi despre locurile unde iesi la o primire minunata si o atmosfera placuta. De încredere și mereu la dispoziție pentru orice întrebare.

Recomandat pentru : Vacante active, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Pula, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră+1, Octombrie 2022
Bună

Apartamentul contine tot ce ai nevoie pentru un sejur placut in vacanta. Toate facilitatile sunt foarte aproape, apartamentul este curat, mobilat original, proprietarii atent la detalii. Vanja și partenerul ei sunt oameni foarte amabili, caldi, dau sfaturi fantastice despre ce să vizitezi, unde sunt restaurante bune, sunt disponibili dacă ai nevoie de ceva. Recomand cu căldură apartamentul Smokva

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Bjelovar, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră+1, Iunie 2022
Apartament Smokva

Gazdele sunt extrem de prietenoase si primitoare! Cazare excelenta, apartament nou mobilat cu acces usor la restul orasului si plaje!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Vanja Soče Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Salutări tuturor viitorilor noștri oaspeți pentru care suntem acolo unde ne aflăm Vom face tot posibilul ca șederea dumneavoastră alături de noi să fie cât mai plăcută și frumoasă. Îi întâmpinăm pe toți oaspeții noștri cu o băutură de bun venit, o gustare de casă și un cadou de lăsat. Deoarece avem o pizzerie în apropierea aplicației, îi oferim pe toți oaspeții noștri care rezervă 5 nopți cu pizza la alegere.

Apartament Smokva listare a fost vizualizat de 9455 ori de la 05.06.2022.