Apartamente MareaČiovo Slatine - Insule croate

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Marea Apartamentele sunt situate în casa familiei Davor și Dine Franić. Acestea sunt situate la parter, parter si etaj kuće.Ima sol și sol etaj sunt două apartamente separate, cu separată ulazima.Apartman Marea 2 (2 2) pentru patru persoane (parter) și un apartament Marea 3 (2 1) până la trei persoane la parter cu posibilitatea iznajmivanja etaj întreg ca un apartament pentru 6-7 persoane. La primul etaj se afla un apartament Marea 1 (2 2) 2 până la 6 persoane. Casă de vacanță Marea 1 la primul etaj și apartament Marea 2 la parter au o terasă cu vedere la mare și un apartament Marea 3 la parter are o terasă la intrarea în apartament în umbra de măslini și bungevilije cu vedere la grădină a casei. Apartamentele sunt situate la 30 de metri de mare și la 100 de metri de magazine, restaurante și taverne. Apartamentele sunt complet echipate, cu aer condiționat, TV prin satelit și un apartament de spălat rublja.Svaki are o intrare separată. Pentru oaspeții este prevăzută pentru a utiliza gratar în spațiul grădină și parcare. Plajă pietriș cu o nuanta naturala de copaci tamarisc și o intrare frumos în mare, în partea din față a apartamentului.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 600 m
  • Farmacie: 8 km
  • Banca: 8 km
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 8 km
  • Port: 800 m
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 800 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Marea
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Germering, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Septembrie 2023
Raiul pe pamant.

Apartamentul este foarte ingrijit si curat, functional, vedere la mare de la balcon, la 20 m de plaja.Tot ce ai nevoie este in apropiere, de la magazine, brutarii, restaurante, pizzerii, cafenele chiar pe plaja. Proprietarii sunt amabili si laudabili.

Recomandat pentru : Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Mysłów, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2023
recomand 100%

Apartamentul este grozav, curat, ingrijit, mai frumos in realitate decat in poze, foarte bine dotat, cu o terasa mare cu vedere la mare, iar gazdele sunt foarte dragute. Plaja din cealalta parte a drumului, pietris, mare, cu o coborare usoara, importanta pentru familiile cu copii, apa curata, aproape de magazin, inghetata si restaurant. Eram deja a șasea oară în Croația, dar a fost cel mai bun sejur al nostru și cel mai bun apartament de până acum. Multumesc si toate cele bune.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Varaždin, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2023
Apartament pentru fiecare recomandare

Ne-am cazat intr-un apartament mare si suntem foarte multumiti. Apartamentul este mai mare, mai frumos si mai utilat decat este in poze. Plaja este literalmente peste drum, ceea ce este grozav, mai ales pentru cei dintre noi cu copii mici. De asemenea, apartamentul are un balcon si o terasa cu o priveliste superba la mare. Locație frumoasă a apartamentului, mare minunată și limpede. Proprietarii sunt politicoși și discreti. Recomandările noastre tuturor!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Davor Franić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

error_translate

Apartamente Marea listare a fost vizualizat de 63854 ori de la 08.01.2015.