Apartamente OraKlek - Dubrovnik

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Undeva între cer și mare: „Apartamente Ora”. Aceste apartamente frumoase sunt situate într-o locație excelentă, nu departe de plajă și într-un loc liniștit, cu o vedere fantastică la mare, podul Pelješki și împrejurimile impresionante. Pe langa privelistea incredibila, aceasta facilitate ofera tot ce ai nevoie pentru un sejur placut. În interiorul facilității veți găsi tot ce aveți nevoie pentru un somn liniștit și fără griji, inclusiv camere cu aer condiționat, mobilier modern și Wi-Fi gratuit. Apartamentele sunt decorate modern, cu multă lumină naturală și ferestre care se deschid spre vedere la mare și peisajul frumos. Pe scurt, proprietatea cu vedere la mare și Podul Pelješki oferă combinația perfectă între un peisaj frumos, confort și liniște, precum și apropierea de plajă și alte destinații turistice. În plus, vizitatorii din Komarna și din zona înconjurătoare pot experimenta oferta de vin de top și pot descoperi bogata tradiție vinicolă a acestei zone vizitând cramele Rizman și Terra Madre.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervările se fac prin e-mail. La efectuarea unei rezervari este necesara plata unui avans in valoare de 20% din pretul total al sejurului. Restul se plătește la sosirea la unitate. La plata avansului, oaspetelui i se trimite o confirmare de rezervare cu toate detaliile despre cazare. Ora standard de sosire la unitate este de la 14:00, în timp ce ora de plecare este până la ora 10:00. Cu toate acestea, proprietarul unității va încerca să se adapteze oaspeților și să convină asupra orelor specifice de sosire și de plecare, dacă este posibil. La sosirea la unitate, oaspeții vor fi întâmpinați de proprietar și vor fi informați cu privire la detaliile unității și ale zonei înconjurătoare. De asemenea, oaspeții vor fi informați cu privire la regulile casnice, inclusiv regulile casei, pentru a asigura un sejur confortabil și în siguranță pentru toți oaspeții.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
In cazul anularii rezervarii cu cel putin 14 zile inainte de sosirea planificata, proprietarul obiectului are dreptul de a pastra avansul ca despagubire pentru pierderea veniturilor. În cazul unor circumstanțe extraordinare, precum dezastre naturale, boală sau deces în familie, proprietarul apartamentului poate decide să returneze oaspetului avansul, indiferent de momentul în care rezervarea a fost anulată.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 10 km
  • Farmacie: 10 km
  • Banca: 13 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 9 km
  • Staţie de autobuz: 22 km
  • Gară: 27 km
  • Aeroport: 100 km
  • Port: 27 km
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 10 km
  • Parcul Național: 60 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În apropierea orașului Komarna, există multe atracții și locuri interesante de vizitat. Orașul Dubrovnik - este situat la aproximativ 70 km sud de Komarna. Acesta este unul dintre cele mai faimoase orașe din Croația, cunoscut pentru zidurile sale, monumentele culturale, catedrala și străzile colorate. Orașul Dubrovnik este, de asemenea, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Ston - situat la aproximativ 30 km nord de Komarna. Acest orășel este cunoscut pentru zidurile sale impresionante care au fost folosite cândva pentru a se apăra împotriva dușmanilor. Ston este, de asemenea, renumit pentru stridiile și salina. Peninsula Pelješac - situată la aproximativ 20 km nord de Komarna. Această zonă este cunoscută pentru podgoriile, plantațiile de măslini și satele de pescari. În plus, Pelješac are unele dintre cele mai frumoase plaje din Croația. Parcul Național Mljet - situat la aproximativ 60 km nord-vest de Komarna. Acest parc național este una dintre cele mai frumoase insule din Croația și este cunoscut pentru pădurile, lacurile și natura neatinsă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ora
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Iulie 2023
Un comentariu

Apartamente moderne, superb utilate. Proprietar extrem de amabil și amabil. Curatenie impecabila. Cu siguranta recomandat!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Iulie 2023
De sus, de sus

Cazare superioara

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Ora Borovac
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Ora listare a fost vizualizat de 7868 ori de la 09.05.2023.